Şimdi Ara

Gta5 Texture yüklenmeme sorunu (textures not loading)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sorunu bir türlü çözemiyorum her yolu denedim sdd diye bile geçdim ama çözüm hiçbir şekilde çözüm olmuyor işlemci diyenler var ama youtube baktığım zaman adamlar aynı işlemci ile bu sorunu yaşamadan oynayabiliyor bunun çözümü nedir ?

sistem:

intel pentium e6600 3,07 GHz

windows 10 home 64bit

Msi Amd Radeon r7 240 2gb

240 gb ssd

6gb ram ddr3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protex0 -- 29 Haziran 2020; 23:52:25 >

• önce gta5.exe önceliği high yapılacak sonra ctrl+alt+del ->ayrıntılar -> gta.5xeye sağ tıkla benzeşmeyi ayarla de. bütün tikleri kaldır sadece CPU1 i işaretle sonra tamama bas aynı yere tekrar gir bütün tikleri işaretle oyuna dön. işlemcin inanılmaz düşük. ama işlemci böyle bir hataya neden olmaz. eğer oyun SSD yerine HDD ye kuruluysa aynısını yapar. bizim arkadaştada aynısı oldu bu arada hiç bi şey işe yaramıyorsa graphics ayarlarına girip restore default yap şaşırtıcı bir şekilde normale dönüyor oyun.
  • Bu problem benim masaüstünde mevcut daha çözmedim. quad core q8400 r7 260x 4gb ram var.Oyun hdd'ye kurulu diğer oyunlar yağ gibi akarken gta 5 kasıyor.Laptopta falan 4gb ram varken gta 5 oynamıştım problem olmamıştı.Amd kartlarla ilgili bir problem mi acaba anlamış değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.