Şimdi Ara

gta4 yükleme sorun çok acil bir bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  gta4 yükleme sorun çok acil bir bakın lütfen

burada çok beklememe rağmen açılmadı sorun nedir acaba

• Makinada Sp3 yüklümü?
    Net Frame Work 3.5 yüklü mü

Gta Social Club tan açacaksın oyunu Gta IV yazandan değil

Sistemin sağlam değilse açmaz zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Makinada Sp3 yüklümü?
    Net Frame Work 3.5 yüklü mü

Gta Social Club tan açacaksın oyunu Gta IV yazandan değil

Sistemin sağlam değilse açmaz zaten...

hpsi yüklü indirdim oyunu kurdum bu hata verdi
    4gb ram 1gb ekran kartı var
    2.5 ghz işlemci
    service pack 2 ama onun da çözümünü bulmuş bir arkadaş... size vereyim direk olarak beni oku da yazanları

BENİ OKU DOSYASI:

''Biz bu oyunun korumasına 200.000 dolar para harcadık!!! biz bu parayı siz bedava oynayasınız diyemi harcadık !!!

ARkadaşlar Gta gibi bir oyunun 4 dvd ( 2 dvd 9 ) olması sizleri çok zorladı ve bunun farkında oldugumuz için

oyunun ripli versiyonunu hazırladım. Biraz uzun yazdıklarım ama en ince ayrıntısına kadar anlattım arkadaşlar lütfen bunun üzerine daha yükliyemedim demeyin
    sadece okuyun herşey aşagıda anlattıgım gibidir. şimdi ;

1) önce 1 ve 2 nci dvd içindeki rarları bilg kopyalayın. ( bunu yapın sonra geri getirip yükleme aşamasında sıkıntı yapıyo hata veriyo demeyin)

2) Gta 4 rip.part01 den rarları açma işlemine başlayın

3) Açma işlemi tamamlandıktan sonra resimli anlatımda gösterdiğim şekilde yükleme işlemine başlayın.

4) Arkdaşlar bu işlem bilg gücüne bağlı olarak 50 dak 1 saat kadar sürecektir.panik yapmayın.

NOT : Gta yüklemi işlemi rarları açtıgınız klasörde sonlanacaktır. Yani oyuna C:\Gta 4 rip klasöründen oynamaya başlıyacaksınız

o yüzden size yaklaşık olarak 20 gb yer lazım ona göre ayarlayın kendinizi eger bu kadar yerininz yoksa rarları başka yere açın ( oyunu yükleme işlemine R.G klasörü içinde

setup adlı dosyadan başlıyacaksınız)

5) Arkdaşlar oyunun crack işlemine ihtiyacı yoktur. Direk R.G - Grand Theft Auto IV içine girip oyunu çalıştırabilirsiniz.

6) ARkdaşlar oyunun çalışması için bazı gereksinimler var bunlarda zaten otomatik olarak yükleyecek.

Ama ben yinede sizlere hata kodlarını yazıyorum ona göre ne gibi hata aldıgınız buna göre değerlendiriniz.. AYrıntıyı GTA IV Hatalar ve Çözümleri ile açıkladım.

GTA 4 Fatal Error Messages :

Fatal Error MMA10 (MMA 10) :NET framework 3.5 yüklediğinizden emin olun. eger eski versiyonları var sa da update edin

Fatal Error RMN40 (RMN 40) :Windows XP Service Pack 3 download edin ve kurun. oyun service pack 3 olmadan çalışmıyor.

Fatal Error RESC10 (RESC 10) : yetersiz ekran kartı. Ekran kartınız değiştirin :D

yukarda yazdıgım hata raporları haricinde :

Xp kullanıcıları için service pack 3 gerekiyor ama ben yinede size service pack 2 le çalışabilcek bir yöntem yazıcam ama ben
    bunları yapamam diyorsanız yada bilg anlamıyorsanız çok fazla kurcalamadan, Direk service pack 3 kurun

bilg. başlat menüsünden çalıştır regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows CSDVersion 0x00000200 olan değeri 0x00000300 ile değiştirin restart yapın

ARkadaşlar burada yapıcagınız her hangi bir anahtar yalnışlıgı sisteminizdeki çözülemiycek sıkıntılara yol açabilir. Sorumluluk bana ait değildir

şayet anlamıyorsanız lütfen bu değerlerle kesinlikle oynamayın..

oyuna başlamadan önce yapmanız gerekeni resim de anlattım o şekilde girip login olmadan oynıyacaksınız.

Şimdi gelelim save sıkıntısına: Oyuna girip Start tuşuna bastıgınız anda karşınıza windows live açılacak ve aşağıda anlattıklarımı aynen yapın.

windows live sign in olun. windosw live açılacak. ordan create offline profile seçip save olayını kendi bilg. yapmış olucaksınız. eger offline seçmezseniz
    save edemiyceksiniz atlamayın sakın ( Not : Offline create profil)

Benden bu kadar arkadaşlar.. AYrıntıları internette ve rocstarın kendi adresinde bulabilirsiniz.. ARkadaşlar bahsettiğim eklentiler yani service pack 3 ( XP kullanıcıları)

vista kullanıcıları için service pack 1, NET framework 3.5 ve Xlive bunlar da soft klasörü içinde var

ALINTIDIR :

Hafta başında PC platformu için piyasaya sürülen Grand Theft Auto IV, oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Kullanıcılar oyun sırasında takılmalar,
    grafikte bozulmalar, çökme ve metin hataları gibi sorunlarla boğuştu.Nisan ayında PlayStation 3 ve XBOX 360 konsolları için piyasaya sürülen GTA IV,
    bir çok oyun eleştirmeni tarafından oldukça takdir edilmişti. Daha önceki versiyonlarıyla beraber adeta bir ekol haline gelen oyun, inceleme sitelerinin
    neredeyse hepsinden oldukça yüksek puanlar almıştı. Ancak GTA IV'ün hafta başında PC platformlarına çıkmasıyla her şey bir anda değişti. PC kullanıcıları
    oyunu bilgisayarlarına kurduklarında beklemedikleri sorunlarla karşılaştı.

Bir çok oyun inceleme sitesinin forumlarında kullanıcılar yaşadıkları sorunları tartışmaya açtı. Yüksek konfigürasyonlu bilgisayarlarda bile aynı
    sorunların yaşandığı ortaya çıktı. Oyunun çerçeve hızındaki düşüklükler ve buna bağlı olarak yavaşlaması, oyun sırasında çökmeler, grafiksel hatalar ve kayıp
    metinler GTA IV'ün en çok tartışılan hataları oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rockstar firması Nvidia 7900 serisi ekran kartlarında sürücü probleminden dolayı sorunlar yaşanabileceğini söyledi. Firma,
    Nvidia'nın bu hataları düzeltmek için yeni bir sürücü üzerinde çalıştığını belirtti. Ayrıca Rockstar teknik destek sitesinde kayıp metinlerin sebebi olarak,
    ekran kartı ince ayarları yapmaya yarayan 3. parti programlar gösterildi. Aynı sitede ATI çipsetli kart kullanan oyunculara grafik ayarlarında
    "MidMap Detail Level" özelliğini "quality" seçeneğine getirmeleri tavsiye edildi. Diğer yandan ATI 1900 serisi kartlarda sürücüden kaynaklanan gölge problemleri
    üzerinde çalışıldığı bildirildi.

Sorunların yüksek konfigürasyonlu bilgisayarlarda da aynı şekilde görülmesi üzerine Rockstar firması aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"Son çıkan PC donanımlarına sahip kullanıcıların oyunu orta dereceli grafik ayarlarında çalıştırmaları tavsiye olunur.

Daha yüksek ayarlar, daha güçlü donanıma sahip olacak gelecek nesil PC'ler için sağlanmıştır."

...........bOdyGUarDD saygıyla sunar...............

OHH yeSS!! NiCE WORK bOdyGUarDD!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.