Şimdi Ara

gta3 vice city patch 1.1 i yükleyemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta3 vice city patch 1.1 i yükleyemiyorum. her defasın da şu yazıyla karsılasıyorum ''the program cannot uptade the installed version of gta: vice city because of the following reason: C:program files/Rockstar games/grant theft auto vice city/gta-vc exe: unknown version.

• kendi orijinal exe sini istiyor sanrım. sen gta'nın kendi cd'deki exe sini bul.. onu at bilgisayarına. eğer nocd crack filan uyguladıysan oyuna, exe değişir busa sorun çıkartmış olabilir sana...

gta-vc exe: unknown version. bu kısımdan ben bunu anlıyorum..
  • arkadaş yapmak istediğin gta patch i sendeki gta ya olmuyor versiyon uyuşmazlığı varmış diyoo. programı cracklediysen olabilir. en iyisi 2 milyon ver yeni bitane al.
  • 2 milyon vermedne önce cd crack ile denesinbelki olur en azından elindeki crack uymuyordur der ve yeni bir kaç crack bulur belki..

yeni aldığı cd'ye aynı crack dosyasını atacak sonuçta..
  • kardeş oyunu tamamen sil sora kur crack fln yapma normal hiçbişi yapmadan patchi kur sora crack yapmanada gerek kalmaz
  • 1.gta vice city o oyun
    2.bendede aynı sorun vardı bende bıraktım oynamayı san andreas çıkacak
  • umarım çözmüşsündür sorununu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORZA 4 İNDİRDİM AÇILMIYOR
    2 yıl önce açıldı
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    17 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum o patchi kurmak zorundamısın istediğin crack se eğer ver msn i yollayım sana
  • arkadaslar patch i orjinal dosya ile crack yapmadan çalıstırıyorum ama oyuna giremiyorum mecbur crack yapıp oyuna girmem lazım . o zaman da patch çalısmıyo. elimde 2 tane vice city var . baskasından bir de crack buldum.yani patchli crack filan lazım . o da bulunur mu acaba. hay ben böyle oyunun bilgisayarın! yetti be ! bırakıyorum oyunu yenisini de almayacam! yine de yardımlarınız için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyyseus -- 9 Kasım 2004, 2:36:51 >
  • cok kolay nasıl olur yaa
  • İşin yaş,ALLAH yardımcın olsun evlat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.