Şimdi Ara

GTA Vice City Grafik Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, şimdi bu kadar GTA 5 konusu içerisinde VC ne alaka diye şaşıracaksınız fakat donanım yetersizliğinden bu ara eski oyunlara sardım onları oynuyorum. Vice City'i yükledim ve tekrar bitirdim problem yok fakat farklılık olsun diye herkesin bildiğiwww.gtainside.com adresinden VC'ye uygun araba yamaları indirim yüklemeye başladım. 4. veya 5. arabayı yükledikten sonra grafiklerde bozulmalar meydana gelmeye başladı. Yollar kayıyor, ağaçlar ve trafik ışıkları kaybolup geri geliyor gibi saçma sapan görüntülerle karşılaşmaya başladım. Oyunu bitirmişken biraz da yeni ve güzel arabalarla oynamak istiyorum o yüzden bu sorunu çözmem lazım. Araba yüklemesem bir problem yok ama yükleyince böyle şeyler yaşandı işte.

Çözünürlüğü değiştirdim, 16-32 bit olarak hepsini ayrı ayrı denedim, Frame Limiter'ı kapattım, Patch yüklemeye çalıştım, ekran kartı sürücülerini güncelledim, ATI Catalyst Control Center falan yükledim ne yaptıysam veya yabancı forumlarda ne okuduysam kâr etmedi. Belki VC nostaljisini hala yaşayan birileri vardır ve yardım eder diye son çare bir de buraya sorayım dedim. Durum anlaşılamadıysa ekran görüntüsü de gönderebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• Up belki biri yardımcı olur ve ss ekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta vice city Türk modu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.