Şimdi Ara

GTA V Steam Play'e basıyorum tepki vermiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam unpack işlemi vs bitmiş olmasına rağmen play'e basıyorum hiçbir tepki yok, launcher bile yok ortada. Yardımcı olursanız sevinirim. Başka bu sorunu yaşayan arkadaşlarda var burada.

• Aynı sorun bende de var çözümü varsa bilgilendirin lütfen
  • Aynı sorunu yaşayanlardanım.

hiçbir tepki vermiyor.

hata bilen yok.

simgeyi çift tıklıyorum. gta5 in resmi geliyor. o kayboluyor. sonra ne gelen var ne giden.

çözerseniz bilgilendirin lütfen.
  • Aygıtn yöneticisinden nvidia ekran kartinizi devre dışı yapıp steam den oyunu açarsanz launcher geliyor. Tekrar ekran kartini aktif hale getirip oynayabilirsiniz. Ancak bunu her oyun açılışında yapmanız gerek. Bu sadece geçici bi çözüm. Umarm kalici bi çözümü bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinoki

Aygıtn yöneticisinden nvidia ekran kartinizi devre dışı yapıp steam den oyunu açarsanz launcher geliyor. Tekrar ekran kartini aktif hale getirip oynayabilirsiniz. Ancak bunu her oyun açılışında yapmanız gerek. Bu sadece geçici bi çözüm. Umarm kalici bi çözümü bulunur.

Bu arkadaşın söylediğim yöntem çalıştı bende.Uzaktan bakınca ne kadar saçma ve işe yaramayacak gibi görünsede oldu. Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

Orijinalden alıntı: Shinoki

Aygıtn yöneticisinden nvidia ekran kartinizi devre dışı yapıp steam den oyunu açarsanz launcher geliyor. Tekrar ekran kartini aktif hale getirip oynayabilirsiniz. Ancak bunu her oyun açılışında yapmanız gerek. Bu sadece geçici bi çözüm. Umarm kalici bi çözümü bulunur.

Bu arkadaşın söylediğim yöntem çalıştı bende.Uzaktan bakınca ne kadar saçma ve işe yaramayacak gibi görünsede oldu. Teşekkürler hocam.

bende aynı şeyi denedim launcher geliyor fakat loading diyor orada bekletiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shinoki S kullanıcısına yanıt
    YAa arkadaşım bana da yardım edermisin, orjinal oyun steam play e basıyorum social clup açılıyor ordan kullanıcı adı ve şifremle giriyorum sonra kendi web sitesine yönlendiriyor win 8.1 kullanıyorum sonrada bişi olduğu yok hesapları görünür yaptım başka ne yapacağım anlamadım? Bilgisi olan varmı?
  • Böyle kaldı gençler, açılmıyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

YAa arkadaşım bana da yardım edermisin, orjinal oyun steam play e basıyorum social clup açılıyor ordan kullanıcı adı ve şifremle giriyorum sonra kendi web sitesine yönlendiriyor win 8.1 kullanıyorum sonrada bişi olduğu yok hesapları görünür yaptım başka ne yapacağım anlamadım? Bilgisi olan varmı?

shift+tab a basın hocam o ekrandayken
  • dün geceden beri loading te kalmıştı benimkide şimdi ise steamde oyna dediğimde hiç tepki yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: donhak

quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

shift+tab a basın hocam o ekrandayken

Shift+tab basıyorum key ekranı geliyor ki başka ne yapılacak?
  • ekran kartınıda devre dışı bıraktım yine tepki yok
  • Neden böyle sorunlar baş gösterdi acaba? Tüm pc kullanıcıları bir anda yüklenince RS games serverları kitletmiş olmasın, yada bir hata var, inşallah kısa zamanda düzelir, düzelince neden olduğunu paylaşınız, bende ona göre yapayım ayarını,
  • bu nedir ne değildir onu bari söyleseydin şimdi gta 5 hevesiyle virüsü yemesin millet
  • abi steam adım HUNTERDIVER windows kullanıcı adı ABCD yinede işe yaramıyor bu çözümde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.