Şimdi Ara

GTA V - Şirketler Arası İlişki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
17
Favori
37.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya şimdi aldık diyelim rakip firmanın mallarını nasıl yok edecez? nereden bulucam ben onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

ya şimdi aldık diyelim rakip firmanın mallarını nasıl yok edecez? nereden bulucam ben onları

Aynen katılıyorum.

@HajHaj Bence hepsini bilebildiğin kadar yazsaydın. Şuraya gidip şunu yapın diye aynı örnekteki gibi. Yine de en çok aradığım rehber bu. Ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 28 Eylül 2013; 19:55:23 >
  • Bist olsa Garanti alın derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan Ç.

quote:

ya şimdi aldık diyelim rakip firmanın mallarını nasıl yok edecez? nereden bulucam ben onları

Aynen katılıyorum.

@HajHaj Bence hepsini bilebildiğin kadar yazsaydın. Şuraya gidip şunu yapın diye aynı örnekteki gibi. Yine de en çok aradığım rehber bu. Ellerine sağlık.

Şimdi hocam, yazdığım şirketlerle rakipleri doğru ve globalde kabul görmüş bilgiler. Fakat bu şirketlerden bazıları oyunda, nasıl desem, yer almıyorlar gibi bir şey ama varlar.

İçlerinden Tacobomb mesela siz de belirtmişsiniz. Ek olarak GoPostal ve PostOp'un da kargo kamyonları şehirde görülebiliyor. Havalimanında FlyUs ve FlyEmu'nun uçakları da mevcut. Bunlar aklıma gelenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

quote:

Aynen katılıyorum.

Şimdi hocam, yazdığım şirketlerle rakipleri doğru ve globalde kabul görmüş bilgiler. Fakat bu şirketlerden bazıları oyunda, nasıl desem, yer almıyorlar gibi bir şey ama varlar.

İçlerinden Tacobomb mesela siz de belirtmişsiniz. Ek olarak GoPostal ve PostOp'un da kargo kamyonları şehirde görülebiliyor. Havalimanında FlyUs ve FlyEmu'nun uçakları da mevcut. Bunlar aklıma gelenler.

Anladım hocam. Denemek lazım bu şirketleri. Deneyip yazmamız lazım. Mesela aklıma bir şeyler geldi. eCola kolamatiklarine zarar versek ya da karşıt firmasınınkine. Tabi zarar verilebiliyorsa. Bir de dev kamyonların falan olduğu bir yer var. Onlara da zarar versek bence bir değişim olabilir ama hangi şirkete mensup ya da şirketi var mı bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

quote:

quote:

Aynen katılıyorum.

Anladım hocam. Denemek lazım bu şirketleri. Deneyip yazmamız lazım. Mesela aklıma bir şeyler geldi. eCola kolamatiklarine zarar versek ya da karşıt firmasınınkine. Tabi zarar verilebiliyorsa. Bir de dev kamyonların falan olduğu bir yer var. Onlara da zarar versek bence bir değişim olabilir ama hangi şirkete mensup ya da şirketi var mı bilmiyorum.

Ecolanin kamyonlari var onlar kesin etki ediyordur denemek lazım

• ben haritanın sol kısmında çok gördüm kamyon fakat bi şirket var arka arkaya 4 tane geçtiğini gördüm ama listede yok malesef :S bilmem ne Good bişiler diyordu römorkun üstünde sonra RON oil gördüm zaten oarada benzinlik ta kendisi vardı RON Oil diye tabela fln vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dolores O'Riordan_ -- 29 Eylül 2013; 3:28:21 >
  • cluckin bell'İn 3 tane tırını patlattım ne düşüş var nede taco'da artış henüz bir oynama yok borsada patlatmaya devam ediyorum birde fabrika dışında ki sigara molasına çıkmış işçileri öldürüyorum. Hayırlısı bakalım
  • Cluckin' Bell'in orada yapmadığım şey kalmadı ama borsada değişim yok.
  • FlyUs'a para yatırdım AirEmu'nun uçaklarını bulamadım nerede bilen varmı ?
  • suikast görevleri dışında borsa şans işi tamamen
  • Ecolanin kamyonlarini surekli patlatiyorum ama raine hisseleri hala düşüşte. Ayni sekilde fly airin butun araclarini ( buyuk yolcu ucaklari dahil ) air emu hisselerinde en ufak artis olmuyor. Ayrica bob mulllet denilen berbere yuklu miktarda yatirdim. Diger butin berberleri patlattigim halde hisseler eksi 2 nin altinda.
    Burger shot veya cluckin bell gibi yerlerin iyi getirisi olur diyenler mağazaların nerede olsuklarini soyleyebilirler mi ?

• karşı şirkete zarar verme işi youtube da okudugum yorumlar ve ızledıgım yorumlardan da sonradan anladıgım uzere ıse yaramıyor çoğu kişide.

bazen neden işe yarıyor konusuna gelince ise şans diyebiliriz.

Youtube da çoğu kişi güncelledi veya videolarını kaldırdı.

İgn de stock marketle ılgılı bır ınceleme yapmıstı orada da olmadıgından bahsedılmıstı bakayım bulabılırsem ekleyeyım videoyu.

45 ıncı sanıyede baslıyor bu zarar verme konusuna

Sadece fly us e zarar verıp aır emu dan hısse aldıgında yuzde 80 lık bır artıs gordugunu soyluyor.
    onda da air emu yuzde 80 artarken fly us ın hısselerı de yuzde 10 artmış fly us e zarar vermesıne ragmen fly us ın hısselerı de per share de yukselmıs yanı. Fly us in dip yapması gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 16 Kasım 2013; 18:59:59 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.