Şimdi Ara

GTA V Setup Sorunu vallahi delireceğim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar indirmeye bırakıyorum dışarı çıkıyorum veya yatıyorum, sonra geliyorum bir hata veriyo işte Retry diyerek kaldığı yerden devam ettiriyorum 2 günde inmesi gereken oyun kaç gün oldu inmiyor hep hata veriyo bir şeyler oluyor fln ya doğru dürüst bırakıyorum ya hata alıyorum ya da bilgisayar kapatıyor setupu falan girdiğimde pc yeniden açılıyo falan arkadaşlar deliricem bir yardım edin ya.

(Hatalar 2 tane oldu kodları yazıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kar98-k -- 8 Aralık 2015; 21:24:21 >

• arkadaşlar araştırma yaptım bi sonuca varamadım lütfen bi el atın oyunu alıpta oynıyamamak çok koyuyo
  • Rockstar bu cevabı gönderdi sanırım port açmamı söylüyor port nasıl açılır?, bilen varmı arkadaşlar modem modelim TP-LINK TD-W8961N yanlış açarsam sıkıntı olurmu daha önce hiç açmadım nasıl yapıcağım bi yardımcı olun.
  • Dns yi 8888-8844 yap dene olmazsa otomatik yap dene bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide denedim Rockstar'dan gelen cevapta ne diyor onu yapmalıymışım.Port açmakla ilgili bir şey var.
  • İkisinide denedim Rockstar'dan gelen cevapta ne diyor onu yapmalıymışım.Port açmakla ilgili bir şey var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Gta 4 dosyaları bozuldu yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 kere otamatiğe almak gerekiyor dns yi ve sonra 2 dk beklyip öyle açmak gerekiyor
  • HIGHER dostum, şu an 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS ayarım Otomatik'de iken denemiştim ayrıca sen böyle bir sorun yaşadınmı daha önce bilgin sağlammı yani?, Ayrıca biraz daha açarmısın tam adımlarıyla.
  • çözümü şu. Dns ayarlarını sıfırlamak. o olmazsa wifi modemini kablolu şekilde bağlamak ve dns ayarlarını sıfırlamak. Kolay gelsin
  • Ethernet kablosu ile bağlı modeme bilgisayar zaten DNS ayarlarını nasıl sıfırlayacağım?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.