Şimdi Ara

GTA V RS Hesapları hakkın dikkatli okuyun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kahramanmaraş İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumdan 2 hesap aldım 2 side çalındı. Oyunu alırkenki kredi k cıktısı yada ürün aktivasyonu kodu ile hesabınızın elinizden gidiyor ve hiçbirşey yapamıyorsunuz. Ben düştüm siz düşmeyin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam geçmiş olsun aldığınız kişilerin referans sayısı yüksekse ifşa etmeniz hepimiz için iyi olur. Eğer zaten referansız alışveriş yaptıysanız geçmiş olsun demekten başka bişey diyemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynen kişileri ifşa ederseniz iyi olur
  • Geçmiş olsun hocam. Zamanında bas bas bağırdım forumda adminlerle de görüştüm şu hesap satanlarla ilgili gerekli müdahale yapılması konusunda. Ama çoluk çocuğa sattıkları hesaplarla referans kastıkları için adminler açık tabirle banlamaya korktular. Şu forumun ikinci el bölümü çoğu ikinci el sitesinden daha güvenilirdi zamanında, şimdi it kopuk doldu iyice. Kusura bakmasınlar zamanında yüzlerine de aynı şeyi dedim bunun sorumlusu adminler, şimdi şu konunuzu görsünler de hesap versinler bakalım...
  • İşlerim yoğunluğu azalsın aldığım kişileri yazarım buradan. Bazısı hemen ilk 1 ay içinde geri alıyor hesabı bazısıda 6 ay. RS yi aradım amerikadaki müşteri hizmetlerini bana dedikleri hesabı ikinci el almışınız, diğer adam ürün kodu, kk ekstresi vs ile geri alıyor. Sizin için yapabilecek birşey birşeyimiz yok dediler. ikinci el ürün almayın bir daha dediler.

• Aynı şekilde bende hesap satacaktım buradan GTA V RS hesabı ve arkadaş ile anlaştık. Ben hesabı ücreti almadan ona verdim. Arkadaş bana bir daha geri dönüş yapmadı. Bende dediğiniz gibi Rockstar ile iletişime geçip hesabı olduğu gibi geri aldım.

Burada sadece satıcılar değil, alıcılarda bu ara sıkıntı var.

Alacağınız kişinin mutlaka daha önceden alış-veriş yapmış ve üyelik tarihlerine bakmayı göz önünde bulundurun.

Bu arada bana sahtekarlık yapan arkadaş : mcslord Bu arkadaştan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 12 Şubat 2017; 20:20:8 >
  • biride bu stylo38

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.