Şimdi Ara

GTA V, PS4'e çıkarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA V'i şuan arkadaşın PS3'ünde ara sıra oynuyorum ve satın almak istiyorum ama oyun tamda PS4 ve X1 döneminde çıktı bu ne biçim bir mantıktır anlamadım ama şuan PS4 için beklemedeyim. Kasım ayında çıkacak diye haberler var, artık ne zaman çıkarsa alıcam işte. Ömrü bitmiş bir konsolda oynamak istemiyorum GTA 5'ide. Oyunun konsolu zorladığı bile fark ediliyor. Konsol oyunu sanki ucu ucuna çalıştırıyor gibi, ayrıca çizim mesafeleri kafa karıştırıcı. Çok uzakta gözüken eve 4-5 adımda gidiliyor. Bence bunlar konsolun oyunu açabilmesi için sınırlandırılmış şeyler ve PS4'e çıkıp bu hataların giderileceği ve grafiklerin yükseleceğini düşünüyorum.

Sizin bilginiz, fikriniz varsa bu konu hakkında paylaşırmısınız. Hiç bir yerde rastladınızmı? PS4 ve X1 için çıkacakmı GTA 5?

• İçimden bir ses çıkmayacak diyor. Aklım ise bu konuda nötr.

Resmi bir bilgi yok, tahminler var.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım ve PS4'ün bulut teknolojisiyle PS3 hatta PS1'in oyunlarını bile oynayabileceğimiz söyleniyor. 200 küsür oyunluk PS1 ve PS2 oyun koleksyonumla eskiye dönüş yapıcam biraz.
  • Kardeş seninle aynı düşüncedeyim zaten bu konuyu acmıştım foruma bence çıkacak artık kesin gibi yazılımda mı ne orbis koduna rastlanmış o kod da ps4 le ilgili bişeymiş bence çıkar (inşallah çıkar ben de ps4 alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soarus

Kardeş seninle aynı düşüncedeyim zaten bu konuyu acmıştım foruma bence çıkacak artık kesin gibi yazılımda mı ne orbis koduna rastlanmış o kod da ps4 le ilgili bişeymiş bence çıkar (inşallah çıkar ben de ps4 alcam

Bencede çıkacak, oyundan kar kazanmak için yaptılar bence böyle birşeyi. Oyun çıktı herkes aldı, şimdide PS4 için grafikleri daha güçlenmiş halde çıkacak, bir kısmı PS3'deki oyunu PS4'e takıp daha düşük grafiklerle oynarken birkısmıda yeniden alıp daha iyi grafiklerde oynayacak ve PS4 için çıktığında herkesde artık PC'ye çıkmayacak fikri belirecek ve PS4 içinini alacaklar, tam bu sırada PC'ye çıkış tarihini açıklayacaklar ve PC içinde ayrı satacaklar. Aynı şeyi X1 içinde yapacaklar ve böylelikle 1 oyunu oyuncuların bir kısmına 2 hatta bazılarına 3 kere satın aldırtmış olacaklar.

Benim fikrim böyle. Ya çok film izliyorum yada geleceğin pazarlamacısı bu forumdan çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

quote:

Orijinalden alıntı: soarus

Kardeş seninle aynı düşüncedeyim zaten bu konuyu acmıştım foruma bence çıkacak artık kesin gibi yazılımda mı ne orbis koduna rastlanmış o kod da ps4 le ilgili bişeymiş bence çıkar (inşallah çıkar ben de ps4 alcam

Bencede çıkacak, oyundan kar kazanmak için yaptılar bence böyle birşeyi. Oyun çıktı herkes aldı, şimdide PS4 için grafikleri daha güçlenmiş halde çıkacak, bir kısmı PS3'deki oyunu PS4'e takıp daha düşük grafiklerle oynarken birkısmıda yeniden alıp daha iyi grafiklerde oynayacak ve PS4 için çıktığında herkesde artık PC'ye çıkmayacak fikri belirecek ve PS4 içinini alacaklar, tam bu sırada PC'ye çıkış tarihini açıklayacaklar ve PC içinde ayrı satacaklar. Aynı şeyi X1 içinde yapacaklar ve böylelikle 1 oyunu oyuncuların bir kısmına 2 hatta bazılarına 3 kere satın aldırtmış olacaklar.

Benim fikrim böyle. Ya çok film izliyorum yada geleceğin pazarlamacısı bu forumdan çıkacak.

Ps3 oyununu ps4e takıp oynayabiliyo muyuz eğer öyleyse ben düşük grafiklere de razıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soarus kullanıcısına yanıt
    Kesin bişey söyleyemem, programcısı ben değilim sonuçta. Ama biraz araştırma yaptım bütün siteler aynı şeyi söylüyor. Yabancı sitelerde dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

Kesin bişey söyleyemem, programcısı ben değilim sonuçta. Ama biraz araştırma yaptım bütün siteler aynı şeyi söylüyor. Yabancı sitelerde dahil.

Tmam dostum Sağol inş öyle de oluyodur dediğim gibi ben düşük grafiğe de razıyım

• GTA V PS4 için çıkcak. PS4 için çıkarken aynı zamanlarda PC içinde çıkma ihtmali yüksek. İkiside çıkıcak fakat zamanlamada aynı olucak gibi. Normalde PS3'teki oyunlar PS4'te oynamamakta fakat bu durumu birkaç eklenti kurarak PS3 oyununu PS4te oynamanızı saglamaya çalışmışlar (her oyun için geçerli değil).
  • Yeni nesile tabiki çıkıcak zaten oyun yeni nesille birlikte piyasaya girmedimi büyük ihtimalle grafikler üzerinde çalışan bir ekip var ve bu işi bitirdiklerinde çıkartırlar.Gta serisi şu an telefonlara bile çıkarken ps4 çıkmaz diyen kişi kendini avutur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.