Bildirim
GTA V PC için 30 fps yeterli midir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yeterli bence 30 fps.Ama PS3'te çizim uzaklığı berbat.Uzaktaki nesneler bulanık gözüküyor.Xboxta böyle mi bilmem.102 ekranda oynadığım için olabilir belkide.PCde daha güzel olacaktır oyun.Optimizasyon iyi olursa günümüz bilgisayarları zorlanmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: daxtor55
Yeterli bence 30 fps.Ama PS3'te çizim uzaklığı berbat.Uzaktaki nesneler bulanık gözüküyor.Xboxta böyle mi bilmem.102 ekranda oynadığım için olabilir belkide.PCde daha güzel olacaktır oyun.Optimizasyon iyi olursa günümüz bilgisayarları zorlanmaz.
evet hocam bende farkettim ps3 uzaktaki nesneler bulanık çizgileri kırık gibi -
Yeterli olur diye düşünüyorum. -
Ps3 de bile çok iyi gelmişti grafikler bana ps4 pc de falan yeni nesil ile birlikte harika olur. 30 fps de yeterli olur bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende size katılıyorum 30 fps yeterli olur grafikleri muhtemelen mediumda oynarım kendi pcmde -
GTA IV'ü 30 fps oynuyorum PC'de, sıkıntı olmuyor benim için. -
GTA 4 PC'de 30 fpsde akıcıydı. Ama konsol portu olduğu unutulmamalı -
30 fps sabit olur ve anlık düşüşler yaşanmaz ise bence yeterli gelecektir. Her şey Rockstar'ın elinde adamlar optimizasyon konusunda konsol için harikalar pc için çok iyi değiller.
Nasıl böyle ters bir durum var anlamak zor. Eski nesil konsol sahipleri gerçekten sevinmeli bu oyun ps3 ve xbox 360 a oynanabilir düzeyde çıktığı için, çok iyi bir optimizasyon demek bence bu.
Pc için bakıyorsun orta seviye(7850 -7870) amd kartlarla 2008 yılında çıkmış bir oyunu hala 60 fps sabit çalıştıramıyorsun. Aradan yıllar geçmiş belki bu sefer harika bir optimizasyon göreceğiz pc için -
quote:
Orijinalden alıntı: ResVR
30 fps sabit olur ve anlık düşüşler yaşanmaz ise bence yeterli gelecektir. Her şey Rockstar'ın elinde adamlar optimizasyon konusunda konsol için harikalar pc için çok iyi değiller.
Nasıl böyle ters bir durum var anlamak zor. Eski nesil konsol sahipleri gerçekten sevinmeli bu oyun ps3 ve xbox 360 a oynanabilir düzeyde çıktığı için, çok iyi bir optimizasyon demek bence bu.
Pc için bakıyorsun orta seviye(7850 -7870) amd kartlarla 2008 yılında çıkmış bir oyunu hala 60 fps sabit çalıştıramıyorsun. Aradan yıllar geçmiş belki bu sefer harika bir optimizasyon göreceğiz pc için
aynen hocam 6-7 yıllık konsola yine iyi optimizasyon yapmışlar bence.artık bakıcaz pc optimizasyonu nasıl olucak
iyi olursa bence hd 7770 gibi bir kartla medium high karışık oynanır
-
quote:
Orijinalden alıntı: buyha
Beyler benim ekran kartı dx10 hiçbir şekilde gta5i oynatamaz mıyım ? zaten yeni pc toplayacağım da bunda oynatır mı optimizasyon filan iyi olursa?
gta 4 de dx9 veya dx10 seçebiliyodun config dosyasıyla.bunda da olursa dx10 seçer oynarsın
ama ben en az dx11 destekler diye düşünüyorum -
Ben umutluyum şahsen zaten istedikleri parayı aldılar. Bence pc için çıkmasının sebebi paradan ziyade firmanın pc oyuncularınca oluşan ön yargısını kırmak ve reklam yapmak
Reklam olayı çok önemli şahsen ben bu seriyi korsan oynayarak sevdim. Çünkü ufak bir çocuktum gta vice city olsun gta 3 olsun nerden bilelim orjinal oyunu o zamanlar cd alıyorduk.
Ama benim o zaman korsan oynadığım oyunlarla sevdim. ve Gta san andreas - GTA IV - Episodes from liberty City hep orjinal aldım. Korsan oyunla bile reklam yapabiliyor adamlar
Bilgisayar platformu oyun için artık zor dönemde deli deli sistem gereksinimleri boktan optimizasyonlar , verse karşılığını tamam diyeceksin ee oda yok
WD 5 gb ram kullanıyor . 1.000 TL(high) civarında kart 40 45 fps oynatıyor 3 gb vram istiyor. Bakıyorsun bildiğimiz grafikler ne istiyor arkadaş bu kadar
COD Ghost 6 gb ram istiyor. Fx 8320 ile hd 7870 %100 gpu kullanımı olmuyor oyunda frame atlamalarıyla boğuşuyorsun. Grafikleri mw 2 mw 3 ile aynı
yani pc oyunculuğu eskiden üvey evlat muamelesi görüyordu. Şimdi dilenci muamelesi görüyor
Dead rising 3 pc için gelecekmiş . Microsoft şunu diyor yani pc oyuncularına değer veriyoruz. Minimum ekran kartı gereksinimi hd 7870 - gtx 570 - 6 gb ram sen pc düşmanısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResVR -- 23 Haziran 2014; 11:22:43 >
-
optimizasyon iyi olursa 30 fps de akıcı olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben umutluyum şahsen zaten istedikleri parayı aldılar. Bence pc için çıkmasının sebebi paradan ziyade firmanın pc oyuncularınca oluşan ön yargısını kırmak ve reklam yapmak
Reklam olayı çok önemli şahsen ben bu seriyi korsan oynayarak sevdim. Çünkü ufak bir çocuktum gta vice city olsun gta 3 olsun nerden bilelim orjinal oyunu o zamanlar cd alıyorduk.
Ama benim o zaman korsan oynadığım oyunlarla sevdim. ve Gta san andreas - GTA IV - Episodes from liberty City hep orjinal aldım. Korsan oyunla bile reklam yapabiliyor adamlar
Bilgisayar platformu oyun için artık zor dönemde deli deli sistem gereksinimleri boktan optimizasyonlar , verse karşılığını tamam diyeceksin ee oda yok
WD 5 gb ram kullanıyor . 1.000 TL(high) civarında kart 40 45 fps oynatıyor 3 gb vram istiyor. Bakıyorsun bildiğimiz grafikler ne istiyor arkadaş bu kadar
COD Ghost 6 gb ram istiyor. Fx 8320 ile hd 7870 %100 gpu kullanımı olmuyor oyunda frame atlamalarıyla boğuşuyorsun. Grafikleri mw 2 mw 3 ile aynı
yani pc oyunculuğu eskiden üvey evlat muamelesi görüyordu. Şimdi dilenci muamelesi görüyor
Dead rising 3 pc için gelecekmiş . Microsoft şunu diyor yani pc oyuncularına değer veriyoruz. Minimum ekran kartı gereksinimi hd 7870 - gtx 570 - 6 gb ram sen pc düşmanısın
aynen hocam korsanda bir reklam
mesela korsan windows
windows korsan olarak bulunuyor.bu yüzden de çok fazla kullanıcısı var.çok fazla kullanıcısı olunca programlar windows a özel çıkıyor.resmi yerlerde programları kullanmak için orj windows alıyor gibi.
Yada oyunlar genelde windows a çıkıyor çünkü windows kullanıcısı çok fazla
-
quote:
Cod a 6 gb ram istedikleri gün pc olayını bıraktım şahsen sonra bi grup ram fix yayinladi 2 gb ram ile calismaya basladi aynı oyun. Resmen sistem gereksinimleririni sisirip parca sattirmaya çalışıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X