Bildirim
GTA V PC AKTİVASYON KODU NEREDE ROCKSTAR WAREHOUSE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dun steam uzerınden satın aldım. Bende de herhangı bır kod gozukmedı.. Sadece kutuphaneye ekleyıp oyunun cıkacagı tarıh acılacagı yazıyor.. Normalde rockstarın kendı programıyla oyunlar calısıyor.. Steam uzerınden nasıl calısacak merak edıyorum.. Ayrıca on sıparıs le gelen parayla ılgılı bır bılgı gozukmedı bende -
quote:
Orijinalden alıntı: ploff
Dun steam uzerınden satın aldım. Bende de herhangı bır kod gozukmedı.. Sadece kutuphaneye ekleyıp oyunun cıkacagı tarıh acılacagı yazıyor.. Normalde rockstarın kendı programıyla oyunlar calısıyor.. Steam uzerınden nasıl calısacak merak edıyorum.. Ayrıca on sıparıs le gelen parayla ılgılı bır bılgı gozukmedı bende
rockstarın kendi programı ney? link atar mısın ? -
http://socialclub.rockstargames.com/ bu olması lazım.. -
GTA IV deki gibi olacaktır , Steam'den aldığımız da da nasıl ki social club ile online/offline olarak play butonuna basıp oynuyoruz aynı onun gibi olacaktır. Steam'den alınıp alınmaması önemli değil .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X