Bildirim
GTA V online sorunum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: uygarkoc06
Arkadaşlar 1 ekimde online açılcak ama benim kutunun içinden online kod çıkmadı sadece zeplin kodu harita ve şu siyah kapaklı şey var acaba ben nasıl online oynuycam
gta da online kod yok kardeşim. 1 ekimde serveler aktif olacak. girip oynarsın. -
Direk baglancaz yani iyiymiş bende eksik flan cıktı sandım :) -
Dostum birde yeni konu açmayayım bilgisi olan varsa ingilizce alt yazı yapamıyorum adamalrın konuştugunuda anlamıyorum acaba ingilizce altyazı nasıl yaparım -
quote:
Orijinalden alıntı: uygarkoc06
Dostum birde yeni konu açmayayım bilgisi olan varsa ingilizce alt yazı yapamıyorum adamalrın konuştugunuda anlamıyorum acaba ingilizce altyazı nasıl yaparım
start>settings>display kısmında olması lazım alttan 2. veya 3. subtitles -
bendede kitapcik ve harita cikti zeplin kodu yok bendemi eksik var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet aynı sorun bende de var D&R dan aldığım cd den hiç bir kod çıkmadı! Tamam online oynayabiliyorum ama her hangi bir şey satın almak istediğimde bana kod ekranı geliyor. Bu sorunu yaşayıpta çözen varmı ? ne yapmak gerek ?? -
beyler şunları ana konudan tartışın kapanıyor bu konular zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X