Bildirim
GTA V online oyun içi sorun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aşağı ok tuşuna küçülünceye kadar basıp çekersen düzelecektir... -
sen gta 5i rahat oynayabiliyor musun internet hızın kaç uydunet mi ?? Beni hep atıyor internet hızından dolayı mı acaba biliyor musun 1mbps uydunet... -
quote:
Orijinalden alıntı: FıratK
sen gta 5i rahat oynayabiliyor musun internet hızın kaç uydunet mi ?? Beni hep atıyor internet hızından dolayı mı acaba biliyor musun 1mbps uydunet...
Net aşırı yavaş ondan kaynaklı atmalar takılmalar bile olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chakal131
quote:
sen gta 5i rahat oynayabiliyor musun internet hızın kaç uydunet mi ?? Beni hep atıyor internet hızından dolayı mı acaba biliyor musun 1mbps uydunet...
3-4 mbps uydunet yapsam iyi olur mu sence kardeşim ?? -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chakal131
quote:
3-4 mbps uydunet yapsam iyi olur mu sence kardeşim ??
Valla benim söylememle değiştirme yeni oyunlar kaç mbps ister bilmiyorum araştırma yap biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X