Şimdi Ara

GTA V Online 99 Milyon Dolar Para Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz önce ps3'ümde gta v online oynarken bir anda sağ üstte +99.999.999 yazdı ve 99 milyon dolar mazebank'a yatmış durumda. Benim gibi bir durumla karşılaşan var mı?

Paranın yarısını hemen çekip, tank+bugatti ve en üst katta ki en pahalı daireyi aldım

• Arkadaslar forumu gördüm çok güzel biryer bende kaydolayım dedim bi sorum olacak

Benim pc Gta IV kaldırırmı?

Sistem Özellikleri

Ram 2gb

İşlemci Amd Athlon 64 x2 Dual Core Processor +5000 2.60 gHz

Ekran kartı Sapphire Ati Radeon 5450 1gb

Windows 8 lütfen acil
  • Arkadaslar forumu gördüm çok güzel biryer bende kaydolayım dedim bi sorum olacak

Sistem Özellikleri

Ram 2gb

Windows 8 lütfen acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTeknolojist

Merhaba arkadaşlar,

Biraz önce ps3'ümde gta v online oynarken bir anda sağ üstte +99.999.999 yazdı ve 99 milyon dolar mazebank'a yatmış durumda. Benim gibi bir durumla karşılaşan var mı?

Paranın yarısını hemen çekip, tank+bugatti ve en üst katta ki en pahalı daireyi aldım

Keşke bana da olsa bende hiçbirşey yok, sana da büyük ihtimalle biri gönderdi veya borsa para yatırdıysan borsadan para vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsitsizKola

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Keşke bana da olsa bende hiçbirşey yok, sana da büyük ihtimalle biri gönderdi veya borsa para yatırdıysan borsadan para vurdu.

Büyük ihtimal biri gönderdi çünkü borsaya herhangi bir para yatırmadım onlineda. Ama kim nerden beni bulupta gönderecek o kadar parayı, ve neden?

• Adamlar kattrilyonlarla geziyolar playerlist'ten oyle oyunculara rastgele atiyolarmis sana da atmislar sende bana atsana 4 5 milyon dolar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamadam4

Arkadaslar forumu gördüm çok güzel biryer bende kaydolayım dedim bi sorum olacak

Sistem Özellikleri

Ram 2gb

Windows 8 lütfen acil

Can you run it gibi bir site vardı oradan bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayrına dağıt gitsin

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Modlu oyuncuya denk gelmişsin.Ben server server gezdim bir tane bile bulamadım.

Paylaşmak istersen sorun olmaz ama biliyosun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 14 Ocak 2014; 19:22:18 >

• ben baktım cash gönderme kapatılmış yani para transferi yapılmıyo herhalde veya bir yolu var.
  • Bana 10M gelmişti.Ev aldım bi ton araç aldım 2 hafta sonra xbox gold bitti..Negüzel level 19'dum ve kasıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsitsizKola

ben baktım cash gönderme kapatılmış yani para transferi yapılmıyo herhalde veya bir yolu var.

Olabilir. Geçen gün gelen 1.09 güncellemesi ile hile açıklarını kapatmışlardı çünkü.
  • Tamda başlicak zamani bulmusum.

• başkasına yollanamıyor mu para? Bi yolu olmalı illa ki...
  • TheTeknolojist kullanıcısına yanıt
    Sesini çıkarma boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamadam4

Arkadaslar forumu gördüm çok güzel biryer bende kaydolayım dedim bi sorum olacak

Sistem Özellikleri

Ram 2gb

Windows 8 lütfen acil

İ.M.K.A.N.S.I.Z
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.