Şimdi Ara

Gta V mülklerden para toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Franklin ve Michael ile mülk almıştım ama gelirlerini nereden toplayacağım? Otomatik olarak hesabıma mı ekliyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA V'te Satın Alınan Emlaklardan Para Toplama

Grand Theft Auto V'te satın alınan mülkler, düzenli gelir elde etmek için paha biçilmez bir kaynak olabilir. Mülkleri edinmek için gerekli yatırımın geri dönüşü, uzun vadede yüksek kazançlara yol açabilir. İşte GTA V'te satın alınan yerlerden nasıl para toplayabileceğinize dair bir rehber:

• Mülk Satın Alın: Oyunda çeşitli mülkler mevcuttur; garajlar, barlar ve dükkanlar gibi. Bu mülkler çeşitli fiyat aralıklarında gelir ve faydalar sunar.

• Car Scrapyard Nasıl Kullanılır: Car Scrapyard, çalınan araçları parçalayarak para kazanabileceğiniz bir işletmedir. Araçları Car Scrapyard'a götürmek ve parçalamak için bir ücret ödersiniz, ancak karşılığında aracın değerinin bir kısmını alırsınız.

• Gayrimenkulden Para Kazanma: GTA V'te satın alınan mülkler, düzenli aralıklarla pasif gelir sağlar. Kira gelirleri, oyun içindeki postadan günlük veya haftalık olarak toplanabilir.

• Car Scrapyard'dan Nasıl Para Kazanılır: Car Scrapyard'da daha fazla para kazanmak için değerli araçları hedef almak önemlidir. Lüks araçlar veya spor arabalar genellikle daha yüksek geri dönüş sağlar. Ayrıca, araçları mümkün olduğunca hasarsız tutmak, değerlerini artıracaktır.

• Satın Alınan Yerler: Mülk yatırımı yaparken, konuma dikkat edin. İşlek bölgelerde bulunan mülkler, daha düşük trafikli alanlara göre daha yüksek kira geliri sağlayacaktır.

• Car Scrapyard Ne İşe Yarar: Car Scrapyard, GTA V'te para biriktirmenin ve hızlı bir şekilde önemli miktarlarda nakit elde etmenin harika bir yoludur. Hızlı nakit ihtiyacı olan veya mülk yatırımlarını finanse etmek isteyen oyuncular için idealdir.

GTA V'te emlaklardan para toplamak, oyun içi ekonomik durumunuzu geliştirmek için değerli bir stratejidir. Çeşitli mülk seçeneklerini keşfederek, Car Scrapyard'ı etkin bir şekilde kullanarak ve konum faktörlerini göz önünde bulundurarak, önemli gelir akışları oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer otomatik ise kendiliğinden geliyor. Değilse senin gidip alman lazım.
  • Herhangi bir işletmeyi aldıysanız geliri haftalık olarak (oyun içi) otomatikmen size verilir. Telefona mesaj gelir zaten haftalık geliriniz şu kadar vs. diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Mayıs 2014; 20:58:53 >
  • ben de alacam bi türlü denkleştiremedim parayı ya
    konuyu dağıtmak gibi olmasın ama ( normalde dağıtmam da , cevap geldi diye ) borsadan para kazanmak kolay mı çok kısa bahseder misiniz biliyorsanız ? internette bir sürü video izledim bir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Herhangi bir işletmeyi aldıysanız geliri haftalık olarak (oyun içi) otomatikmen size verilir. Telefona mesaj gelir zaten haftalık geliriniz şu kadar vs. diye.

Aynen hocam telefona mesaj gelmiş.Atm den de baktım property +9000 $ yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancr

ben de alacam bi türlü denkleştiremedim parayı ya
    konuyu dağıtmak gibi olmasın ama ( normalde dağıtmam da , cevap geldi diye ) borsadan para kazanmak kolay mı çok kısa bahseder misiniz biliyorsanız ? internette bir sürü video izledim bir şey anlamadım.

Hocam ben franklin ile 5tane hisse aldım.Toplam 2000$ harcadım ama nasıl 100k$ olcak bilmiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir ergen vakası

quote:

Herhangi bir işletmeyi aldıysanız geliri haftalık olarak (oyun içi) otomatikmen size verilir. Telefona mesaj gelir zaten haftalık geliriniz şu kadar vs. diye.

Hocam nereyi almıştınız da 9000 getiriyor
    Ben de eski konsollarda deli gibi oynuyordum ama sonra sattık onları, yeni nesle geçelim dedik, oyunsuz kaldık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Para Harcama Konusu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

quote:

Ben de eski konsollarda deli gibi oynuyordum ama sonra sattık onları, yeni nesle geçelim dedik, oyunsuz kaldık

pardon hocam 9100 değilmiş 7100 dolarmış. bu arada Pitchers

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

quote:

pardon hocam 9100 değilmiş 7100 dolarmış. bu arada Pitchers

Ben bir tek Car Scrapyard'ı alabilmiştim, ondan da ne kadar araba patlatırsam patlatayım haftalık 5000 geliyordu en fazla. Hiçbir şey yapmazsam 300 dolarla düştüğü oluyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.