Şimdi Ara

GTA V Loading Ekranında Konsol Kitleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cihazda jtag falan yok,en son guncellemeler yuklu.oyun orjinal.disk 1 kuruluydu zaten dun oynadigim oyunu bugun disk 2'yi takiyorum loading ekraninda konsol donuyor.varmi cozumu?Bugun ilk defa live'a giriş yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 3 Kasım 2014; 17:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu sil hepsini sonra ayarlardan hdd ye gidip sistem onbellegini temizle ve en bastan birdaha yukle

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

Oyunu sil hepsini sonra ayarlardan hdd ye gidip sistem onbellegini temizle ve en bastan birdaha yukle

onbellegi temizlemeyi unuttum ne yazıkki oyle kurdum ama şuan sorunsuz çalıştı umarım 1-2 gune olmaz bir daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler simdide guncelleme geldi oyuna, kur diyorum sonuna kadar iniyor guncelleme hatasi diyor sonra.Oysa live'a sorunsuz bagliyim.sebebi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Beyler simdide guncelleme geldi oyuna, kur diyorum sonuna kadar iniyor guncelleme hatasi diyor sonra.Oysa live'a sorunsuz bagliyim.sebebi nedir?

Sadece guncelleme hatasi mi diyor? Baska birsey demiyor mu? Bu arada guncelleme gta online guncellemesi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.