Şimdi Ara

GTA V'in Yeni Nesil Sürümüne İlk Gün Güncellemesi Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Oyun dünyasının en başarılı yapımları arasında gösterilen Grand Theft Auto V bildiğiniz gibi dün yeni nesil konsollara çıkışını yaptı. Pek çok oyuncu GTA Online karakterlerini yeni nesle aktaramadığından şikayetçiydi. Firma bu sorunu düzelten bir güncelleme yayınladı.

Yayınlanan bu ilk gün güncellemesiyle artık eski nesildeki GTA Online karakterlerinizi yeni nesil konsollara aktarabileceksiniz. Bunun yanında yine pek çok oyuncunun karşılaştığı  "CE-32937-4″ hatası da bu güncellemeyle ortadan kalkmış oluyor. Böylelikle eski nesildeki GTA Online maceranıza yeni nesilde devam edebilirsiniz.

• arkadaşlar yanlışlıkla ps4 te dil ayarını polonyaca yaptım. nasıl düzelteceğime dair bilgisi olan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar yanlışlıkla ps4 te dil ayarını polonyaca yaptım. nasıl düzelteceğime dair bilgisi olan var mı acaba ?

Translate kullanarak yapabilirsin. Polonca Ayarlar, Dil vs ne demek diye bakıp not edin.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, çok açıklayıcı olmuş. Arkadaş onu mu soruyor? ingilizceye geri nasıl çevireceğim diye soruyor.

• cok iyi mis

• quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

Tebrikler, çok açıklayıcı olmuş. Arkadaş onu mu soruyor? ingilizceye geri nasıl çevireceğim diye soruyor.

Sende ki zeka bende olsa şimdi Nasa'da çalışıyordum.

Adam diyor ki "dil" ne demek "ayar" ne demek Polonca'da onları not edin, ona göre menüden dil ayarını bulup değiştirin ... Bende İtalyanca'dan Rusça'dan bu şekilde az çevirmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.