Şimdi Ara

GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef PC hep üvey evlat olacak. Ocak da çıkınca da kesin fark eden bir şey olmayıp optimize sorunları olacaktır. Bu kadar dışlanan bir platform daha yoktur sanırım, illa korsan çekin diyorlar yani. Ac Unity falan da dandik bir ekibe verildi diğer 3. oyun PC port eden ekip sanırım o da optimize özürlü olacak. Şimdi gel de ekran kartı al. Gidip şimdi alayım da GTX780 yada yeni gelecek kartlardan GTX970-980 ee bu optimize özürlü, oyun firmalarının dışladığı platform için mi alayım 1.500 tl yakın konsol parası vereyim ekran kartına? Oyun firmalarını tebrik etmek lazım, PC oyunculuğunu öldürme çabalarında baya azimli ilerliyorlar. Sanki herkes konsolda oynamak zorundaymış gibi konsol revaşa getirip herkesi konsol oyuncusu yapacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz

İstediğiniz Kadar Eksileyin Rockstar Pc ye Saygı Duymuyor ! Ubisoft Adam Gibi Çıkardı PC ye Watch_Dogsu Kimse Kusura Bakmasın !

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz

Valla ROCKSTAR'a ne kadar kızdıysam senin şu yorumuna da bi o kadar güldüm.Watchdogs ile GTA bir tututlurmu.Aldım Watchdogs 135 lira verdim,ne oldu.Yarım saat dayanabildim dahada yüzüne bakmadım.PC'de bi kenarda unuttum gitti.
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 ve Xbox da betaydı anladık peki ya bu durum ?

• quote:

Komik çocuk

• Neymiş pc'yi üvey evlat yerine koymuşlar torrent'den çekecekmiş. Sanki zamanında çıksa para verip alacaktır kimi kandırıyorsunuz hahahaaa:) torrent sevdanız yüzünden pc'nin kaderi bu çıkmasına şükredin.
  • Allah belanı versin Rockstar karaktersiz herifler pc'yi niye bekletiyosunuzki ayıp gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: warehouseman

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: [__Zahid__]<br><br>ulan pc ye sıfırdan gta 6 yapılır ozamana kadar insaf be. neyse watchdogs varken bu oyuna bakan olmaz</blockquote><br><br>Valla ROCKSTAR'a ne kadar kızdıysam senin şu yorumuna da bi o kadar güldüm.Watchdogs ile GTA bir tututlurmu.Aldım Watchdogs 135 lira verdim,ne oldu.Yarım saat dayanabildim dahada yüzüne bakmadım.PC'de bi kenarda unuttum gitti.

Bir tutulmaz ama nerdeyse 4 aydır pcde oynan eğlence li bir oyun en azından adamlar pc cilere önem veriyolar ubisoft her oyunu konsol aynı tarihte veriyor ve optimize konusundada gayet başarılılar GTA V gta IV gibi optimize özürlü olacak ağırlığı konsolar vermişler pc ye yaptık olsun mantığı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

PS3 ve Xbox da betaydı anladık peki ya bu durum ?

gabe newell pc'nin babsina bir danismak gerek :D mafya ve tekel oldugu icin
    onun kendi platformunda özel seyler yapmasi lazim. rockstari tesvik ettme gibi ama malesef.
    origin , ubiplay vsvs ve diyerleri :D onlari saymasakta olur.

• PC fanları haklı olarak üzülmüşlerdir bu duruma.Yeni sistem toplayacaktım,vazgeçtim.Gerek yok PS4 oyunlar için yeterde artar.
  • Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.

• bari 1 ocak olsaydı birde sistem gereksinimlerinide açıklasardı
  • Bu kadar üvey evlat muamelesi gördükten sonra pc için oyunu hiç alasim gelmiyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut söyler

Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.

Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok?
    Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????

• yok yok ocak 27 yine erken 2020 felan olsun ya iyicene optimize etsinler nasil olsa acelemiz yok biz bekleriz 1 seneyi aşkındır zaten bekliyoruz bi 5-6 sene daha bekleriz nolcak ki bekleye bekleye kaşarlaştık zaten orjinal alacaktim ve arkadaşlarımıda orijinal almaları konusunda ikna etmeye çalışacaktım ama bu haberden sonra süpheliyim!! heee Rockstar 3-5 kişi orijinal almiyor diye batmaz ama tepkimizi dile getiririz change.org ta falan kampanya başlatılır belki öyle sesimizi daha çok duyururuz ! yanlışmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: warehouseman

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok?<br>Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????

Red Dead 1 = Red Dead Revolver
    Red Dead 2 = Read Dead Redemption

• Valla ne zaman çıkarsa çıksın bu oyunu özellikle korsan oynayacam geç çıkartsın daha iyi
    Mecbur çıkartacaklar PC'ye çunku AMD NVİDİA olmasın Konsolda olmaz bu firmaların var olması için ise PC oyuncuları lazım (:

• quote:

Orijinalden alıntı: raxor36

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: warehouseman<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br><br>Size ne olacak söyliyim.pc'ciler intikam deyip torrent'ten indirecek.rockstar'da bakacak pc'de satışlar az red dead3 ve GTA 6 yı pc'ye çıkarmayacak.pc'cilerde burada ağlayıp rockstar'a küfredecek.</blockquote><br><br>Red dead 1 ve 2 PC için çıktıda bizim haberimiz yok?<br>Hatta Red dead 2 ne zaman çıktıda biz duymadık laaaaa????</blockquote><br><br>Red Dead 1 = Red Dead Revolver<br>Red Dead 2 = Read Dead Redemption

Aynı oyun değil onlar biliyorsun dimi?Yani Red Dead Redemption başlı başına bir oyun.Ruhani bir bağ var diyelim

• birikmiş para bekliyordu pc ye geç çıkarttıkları için almayacağım fifa 15 e döneriz sorun yok. pc oyuncusuna 2. sınıf muamelesi yapamaz rockstar yaptırtmam. açar çatır çatır korsan oynarım online ıda çıkar eminim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.