Şimdi Ara

GTA V'in Kapak Tasarımı Yayınlandı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merakla bekliyorummmm umarım güzel bişey gelir..
  • Gta serisine yakışan bir tasarım olmuş
  • Rockstar ne zaman konsollarla birlikte PC'ye de GTa çıkardı? Adamların politikası hep böyleydi. Yeni yetme oyuncular doluşmuş yine.
  • gta 5 pc ye çıkacak değil mi ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisagorap

merakla bekliyorummmm umarım güzel bişey gelir..

Dostum, bu rockstar .. Ne zaman kötü oyun çıkardılar kı

• Hey gidi günler. Bir zamanlar GTA IV daha yeni çıkmıştı.

• Rockstar'ı tek geçerim
  • çoluk çocuk oyunu.gir iki tane sivil, polis tara al bazuka iki üç araba helikopter indir sonra canın sıkılsın çık.bu kadar amaçsız bir oyuna nedir bu ilgi alaka anlamadım? senaryo desen onun bunun ameleliğini yap yüksel sonra hepsini gebert.(hoş kim takıyor senaryoyu bu oyunda ayrı mesele)san andreas'tan sonra zaten adam gibi hiçbir yenilik gelmedi bu da onun remake'i olacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

çoluk çocuk oyunu.gir iki tane sivil, polis tara al bazuka iki üç araba helikopter indir sonra canın sıkılsın çık.bu kadar amaçsız bir oyuna nedir bu ilgi alaka anlamadım? senaryo desen onun bunun ameleliğini yap yüksel sonra hepsini gebert.(hoş kim takıyor senaryoyu bu oyunda ayrı mesele)san andreas'tan sonra zaten adam gibi hiçbir yenilik gelmedi bu da onun remake'i olacak zaten.

Trollük için geldiğin misafir hesabıyla yazmandan belli. Ama ben yine de yazayım bir kaç şey.

Senaryoyu takan mı var demişsin. Sen GTA'yı bir tek internet kafelerde ya da dayıoğlunun bilgisayarında gördün galiba. Ayrıca hikaye modunu cutsceneleri atlayarak oynarsan tabi bir şey anlamazsın.

GTA bir markadır. Sığ oyunlara tepki olarak doğmuştur. Sevmiyorsan bile saygı duymalısın.

Ek olarak ilk yorumuma eksi veren ilkokullu veletlere sesleniyorum, sizi Joygame forumlarına alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyToonz -- 3 Nisan 2013; 17:37:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz

Rockstar ne zaman konsollarla birlikte PC'ye de GTa çıkardı? Adamların politikası hep böyleydi. Yeni yetme oyuncular doluşmuş yine.

Rockstar ilk konsallara çıkarıyor çünki bütün casual oyuncular konsolcu çıktığı gibi veriyorlar parayı alıyorlar pc ci adam çıkan oyunu hemen almaz bakar incelemeleri izler sonra alır ayrıca aşağıda gta 5 sığ oyunlara tepki olarak doğmuştur diyorsun gülüyorum gta serisi casual oyunculuğun dibidir bir tane zorlayıcı element yok oyunda gerçek hard core oyun istiyorsan dark souls a bak derim.
  • quote:

çoluk çocuk oyunu.gir iki tane sivil, polis tara al bazuka iki üç araba helikopter indir sonra canın sıkılsın çık.bu kadar amaçsız bir oyuna nedir bu ilgi alaka anlamadım? senaryo desen onun bunun ameleliğini yap yüksel sonra hepsini gebert.(hoş kim takıyor senaryoyu bu oyunda ayrı mesele)san andreas'tan sonra zaten adam gibi hiçbir yenilik gelmedi bu da onun remake'i olacak zaten.

"Çoluk çocuk oyunu" dışında bazı şeylere katılıyorum. Gta'da senaryoyu anlayabilmiş değilim. Aşırı sade mi desem senaryoya aksiyon'un a'sı yok! Git adamla konuş, bowling oyna, adam öldür gel şuraya git gel. Gta oyunları hep böyle oldu. Tamam eskiden iyiydi. Özellikle vice city ve san andreas ile devrim yaptılar. Ama şimdi geçmişte yaptıkları karizmayı yiyorlar gibi. CoD'a benzedi. CoD'un 3 senede bir çıkanını düşünün. Hani san andreas, gta4 ve gta5. Ne yenilik var? Oynanış gelişmemiş. EKSİLEYİP KAÇMAYIN! VARSA SEBEBİNİZ BELİRTİN. HER EKSİ İÇİN BİR YORUM İSTİYORUM!!! Neden eksilediğinizi bilirsem belki bende bu konuda aydınlanabilirim. Benim gördüğüm yok. Tamam open world iyi ama oynanış gelişme yok. SENARYO ÇOK SADE, SAMAN GİBİ. Doğru değil mi? Saman gibi senaryo var. Hiç aksiyon yok. Gir oyuna dediğin gibi uçak düşür, 2 adam kes, 4 araba patlat çık. Tamam eğlenceli ama oyundan anladığınız bu mudur. Tamamen gerçek dışı şeyler. Adam gibi bir senaryo olsun. Ona bağlı kalalım. Adam eline alıyor bazukayı etrafa ateş et, eğlen ama oyundan anladığınız bu mudur? Ben bunu soruyorum.
    Watch dogs'un hiç öyle olmayacağını düşünüyorum. Watch dogs'ta en azından mal gibi etrafta gezinmeyeceğiz. Bir senaryo olacak. Casusluk yapacağız. Elimize bazukayı alıp etrafı patlatmayacağız en azından. Aksiyon olacak az biraz. O yol direkleri mi ne deniyorsa, hackleyince yoldan direkler çıkıyor. Ya da köprü kalkıyor, trafik ışıları filan çok değişik anlar yaratabiliriz. Yani çok eğlenceli şeyler yapılabilir ama gta'da adam kes, polis gelsin sende kaç. Bunun ne anlamı var anlamıyorum. Benim mi bilmediğim bir şeyler varç EKSİLEYİP KAÇMAYIN, SEBEBİNİ BELİRTİN!!! NE BELİRTECEKSENİZ ONU ÖĞRENEYİM BEN

Oyun 2003 ile 2005 yıllarında bomba gibiydi. Devrim yaptı ama şu anda gta'dan güzel oyun yok mu be arkadaşım. Gta'dan hiç mi güzel oyun yok da bu kadar fanatiği var oyunun. Çünkü casual oyuncular var ortalıkta. Gta'yı sevenlerin %99'u casual oyuncudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 3 Nisan 2013; 22:14:35 >

• quote:

quote:

Rockstar ne zaman konsollarla birlikte PC'ye de GTa çıkardı? Adamların politikası hep böyleydi. Yeni yetme oyuncular doluşmuş yine.

Rockstar ilk konsallara çıkarıyor çünki bütün casual oyuncular konsolcu çıktığı gibi veriyorlar parayı alıyorlar pc ci adam çıkan oyunu hemen almaz bakar incelemeleri izler sonra alır ayrıca aşağıda gta 5 sığ oyunlara tepki olarak doğmuştur diyorsun gülüyorum gta serisi casual oyunculuğun dibidir bir tane zorlayıcı element yok oyunda gerçek hard core oyun istiyorsan dark souls a bak derim.

Bende bundan bahsediyorum. Casual oyunculudun dibi gerçekten. Senaryo denen şey yok ki zorlayıcı aksiyonlu, hardcore bir yer olsun. Şuraya git buraya gel. Casual bile değil. Bildiğin vakit geçirmek yani

• Güzel yapmışlar pc gelicek mi ?

• İki GTA arasında Red Dead Redemption diye açık dünya oynayışına sahip bir oyun var bilmem oynadınız mı? Senaryo desen iyi, oynanabilirlik iyi , sunum iyi her şeyi ile goty'lik bir oyundu. GTA V'tende benzer etkiyi bekliyorum şahsen. Altta bir yorumda saman gibi senaryo,saçma falan yazmışlar. Sizin koca GTA dan anladığınız 2 adam kesme 4 araç patlatmaysa ne yazık ki siz de casual kitleye dahil oluyorsunuz...

• Hocam künyeye çıkış tarihinide eklerseniz tam olacak. Hala açıklanmadı yazıyor.
  • Ula GTA V ömrümü yedin bi gelmek bilmedi 17 eylül bende xbox var orta düzeyde pc var ama xboxa mı alsam pc ye mi çok kararsızım bi 6 ay daha bekleyemem ki pc için off konsolda da o görüntülerle oynayamıycaz iki ucu boqlu deynek :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

İki GTA arasında Red Dead Redemption diye açık dünya oynayışına sahip bir oyun var bilmem oynadınız mı? Senaryo desen iyi, oynanabilirlik iyi , sunum iyi her şeyi ile goty'lik bir oyundu. GTA V'tende benzer etkiyi bekliyorum şahsen. Altta bir yorumda saman gibi senaryo,saçma falan yazmışlar. Sizin koca GTA dan anladığınız 2 adam kesme 4 araç patlatmaysa ne yazık ki siz de casual kitleye dahil oluyorsunuz...

Gta san andreas, vice city ve 4 teki senaryaları söylüyorum dışardan şehre gel eski arkadaşların sayesinde mafyaya gir önce saçma sapan ayak işlerini yap duvara sprey boya ile boyama vs sonra mafya içinde yüksel en son patronu alt et herşeyin başına geç oyun bitti hikaye dediğin bu muydu ?Farkettiysen 3 oyundur aynı şeyi yapıyorlar.Şimdi sana hardcore oyunculuğu anlatmak isterdim ama onun yerine sen darksouls un video incelemesi izle oyun nasıl oluyormuş gör

• quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr

İki GTA arasında Red Dead Redemption diye açık dünya oynayışına sahip bir oyun var bilmem oynadınız mı? Senaryo desen iyi, oynanabilirlik iyi , sunum iyi her şeyi ile goty'lik bir oyundu. GTA V'tende benzer etkiyi bekliyorum şahsen. Altta bir yorumda saman gibi senaryo,saçma falan yazmışlar. Sizin koca GTA dan anladığınız 2 adam kesme 4 araç patlatmaysa ne yazık ki siz de casual kitleye dahil oluyorsunuz...

Ben ne dedim. Sebeplerle gelinde bilmediğim bir şey varsa bende öğreneyim. Ne var gta'da bu saydıklarımdan başka??? Sakince cevap verin ve ne olduğunu yazın. Sadece saçma demek ile olmuyor. Katılmadığınız neresi varsa yazın, başka ne var oyunda???
  • quote:

quote:

Tamam beyler siz call of duty oynamaya devam edin.

• Kapak kızının telefonuna keşke Apple ikonuna benzer bir şey koymasalarmış. GTA'nın neredeyse tek sevmediğim yanı Apple işareti veya Maserati, Ferrari, Lamborghini, Porsche gibi lüks otomobillerin isimlerinin yerine dandik bir işaret veya orijinal isimlere çok yakın uydurma isimler kullanıp markaları taklit etmesi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.