Şimdi Ara

GTA V'in Grafikleri Yeni Yamalarla Beraber Kısılıyor mu? (Video) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaç defa söylendi hala insanlar anlamamakta bu kadar ısrarcı pes Valla. GTA 5 ps3 sürümünden çok farklı çıkmadı ps4 e. Oyun motoru eski nesil zaten. Grafikleri ayni sayılır ps3 versiyonu ile,kaplamalara çoook hafif bir ayar çekmişler genel hatlarıyla 2 oyunu yanyana aç tvden,görüntü ps4 te daha temiz ve renkler biraz daha düzgün gözükür ama "oha be farka bak" demezsin. Ama infamous 1 ile infmaous second sonu aç bakalım yanyana. Ya da killzone shadow fall ile Killzone 2 yi. Oda olmadı assassin's creed ilk oyunuyla unity i. Ama yok işte bunu dusunemeyen bir dolu adam var haberde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 26 Mart 2015; 18:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ''yeni nesil'' konsollar bir harika dostum :))
  • Oyun çıkmadan önce downgrade olanı gördüm de oyun çıktıktan sonra olanı ilk defa görüyorum.Hadi parallax efektini kıstın bunu anlarım sonuçta kimsenin fazla dikkat etmeyeceği yerden performans kazanıyorsun.Ama af ayarını kısman ve poping olayını bozman çok ama çok büyük etki yaratıyor grafiklerde.Tamamiyle gözü yoruyorsun.Yeni nesil konsollar beklediğimden de kötü işler yapıyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun oynanışı çok iyi olduğu için GTA 5 oyuncuları Rockstra çok yüklenmez.ama watch dogs araba sürüş falan herşey berbat olunca birde grafik düşünce insan sinir oluyor.aman aman bir fark yok.Tabi düşmesi kötü grafiklerin.Rockstar'a yakışmadı.Ama aşamalar hep ücretsiz güncelleme verdi ve bu onları affetmek için yeterli.Yani bir yerden kötülük yapıyorlar bir yerden iyilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %80 PC oyuncusu 1.08 yamasının grafiklerini bile alamayacağı halde buraya gelip çen çen yapmaları cidden komikli :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar, konsollarda zaten frame düşmeleri, laglar, geç renderlanan objeler, aşırı seyrek trafik, hayvanlar, bitki örütüsü gibi sorunlar yok mu? Neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.<br>Adamlar downgrade ediyor çünkü 2005'te çıkan bir oyun motoru olan RAGE'yi bile bu yeni nesil konsollar kaldıramıyor. Yeni içerik gelirse bu özellikler daha da kısılacak. Konsoldaki tek gerçek açık dünya oyunu gta. Diğer oyunlar gibi(Bloodborne, the order vs.) bir oda büyüklüğündeki mekanlarda geçmiyor. Dolayısıyla takılmaları düzeltmek için özellikleri kısıyorlar. Ama yok siz b.k sürdürmeyin.

Gördüğüm en saçma yorumlardan.GTA 5'in ilk halide gayet iyiydi performans olarak ps4'te.Düşürülmesinin nedeninin fps düşmeleri olduğunu sanmıyorum.Pc ile bir ilgisi var bence.Bilgisayar tayfasını ertelemelerle iyice sinirlendirdiler iyice fark olsun istiyorlar bence konsol versiyonu ile.Çünkü konsolda satacağını sattı ki GTA 5'teki fps düşüşlerinden şikayetçi olan veya inanılmaz sık oluyor diyene daha rastlamadım ben ps4'te.Ayrıca far cry 4,infamous second son,Dragon Age gibi oyunların grafikleri GTA'dan daha iyi ve o oyunlarda açık dünya oyunları o yüzden yok 2005'teki oyun motorunu yeni nesil kaldırmıyor falan gibi saçma yorumlar yapma.GTA 6 yeni nesile özel daha iyi grafiklerde çıktığında ve ps4'te babalar gibi oynattığında ne diyeceksin bakalım.Çıkmamış oyunları çok söylemek istemiyorum daha çıkmadan pek konuşmak istemiyorum ama Uncharted 4,The witcher wild hunt,Batman arkham knight,god of war gibi oyunlarda da büyük ihtimal ps4 hayal kırıklığına uğratmayacaktır.Yeni nesilin gücü belli tamam ama 2005'teki motoru kaldırmıyor yorumu da saçmalıktan öteye gidemez bence...

• En basit örneği adam o kadar büyük dünyada ağaçları rüzgarla dinamik hale getiriyor bırakın da grafiği az düşürsün.Konsolların gücü belli.Gülü seven dikenine katlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

%80 PC oyuncusu 1.08 yamasının grafiklerini bile alamayacağı halde buraya gelip çen çen yapmaları cidden komikli :D

bence senin açıklaman daha komik :D biz çatır çatır güzel grafikle oynarken..siz kısılmış ayarda tıkılı kaldınız..olmadı pc yeniler keyfimize bakarız..siz ne ... yiyeceksiniz haha

http://i.hizliresim.com/mGW2AV.jpg

watch?v=D39Vs2PFJws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 26 Mart 2015; 22:00:56 >

• uçak sahnesinde aşağıdaki araçlar havada mı uçuyor yoksa ben mi yanlış görüyorum. bu ne biçim fizik ya. benzer bug lar eski GTA larda da vardı ama ben GTAV de olayı çözdüler sanıyordum. oyun pc ye böyle çıkacaksa işimiz var demektir.

• Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

Kaç defa söylendi hala insanlar anlamamakta bu kadar ısrarcı pes Valla. GTA 5 ps3 sürümünden çok farklı çıkmadı ps4 e. Oyun motoru eski nesil zaten. Grafikleri ayni sayılır ps3 versiyonu ile,kaplamalara çoook hafif bir ayar çekmişler genel hatlarıyla 2 oyunu yanyana aç tvden,görüntü ps4 te daha temiz ve renkler biraz daha düzgün gözükür ama "oha be farka bak" demezsin. Ama infamous 1 ile infmaous second sonu aç bakalım yanyana. Ya da killzone shadow fall ile Killzone 2 yi. Oda olmadı assassin's creed ilk oyunuyla unity i. Ama yok işte bunu dusunemeyen bir dolu adam var haberde.[/quot

Bence çok fark var ps3 ile ps4 arasında doku kalitesinden tutta detaylara kadar...Geçen ps3 te gördüm iğrenç geldi oyun.. iyiki ps4 e almışım...Ve ben bu 1.08 güncellemesini yüklemiştim... bu haberi görene kadar grafiklerde bir değişiklik olduğunu bile anlamadım...Eski grafiklerde oynamak isteyenler oyunun dosyalarını silsinsinler yeniden oyunu yuklesinler ve güncellemeleri indirmesinler olay bu kadar basit tabiki online oynayamayacaklar...Ben performans farkı olduğuna inanmıyorum hatta güncellemeler geldikçe yüklemeler dahada uzadı gibi...Ya ben artık bıktım bu güncellemelerden tam bir şeye alışıyoruz sonra bir tane güncellme geliyor bütün alıştığım düzeni bozuyor hay ben böyle işin.. oyunun mekanikleriyle oynamasınlar artık...

• Konsolların belli bir donanımı vardır bu nedenlede belli bir limiti vardır bunun üstüne çıkamazlar ancak daha fazlası için oyun içi fazla işlemci ve bellek yiyen etkenlerden feragat ederler.
    Fakat PC'de böyle birşey yok o yüzden konsol ve pc'ye çıkan oyunlarda herzaman görsellik PC'lerde daha iyi olumuştur.
    Ayrıca yeni nesil konsollar tam bir fiyasko ötesi, üstüne bide her online için para alırlar. İyikide ps2'den sonra konsol almamaya karar vermişim.
    Şuan pcye 700 TL'lik yükseltme yaptm 3 ay önce. Sizin PS3'den PS4'e geçişiniz gibi düşünün.Ekstra olarak oyunlar daha ucuz, online aylık ödemesi yok, görsellik daha iyi, oyun içindeki görselliğin limiti sizin PC'nizin donanımı oluyor sadece.Oda ps4 alana kadar her türlü donanımı dizersin zaten
    Bunu kabulleniniz.....

Karşılaştırma yapmıyorum sadece gözle görüleni söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asruh03

Rockstar'ın her zamanki taktiği bu. PC ye çıkartmadan önce konsol grafiklerini kısıyorlar ki PC ile karşılaştırmalarda PC çok iyi görünsün Konsola alanlarda pc ye alsın diye. Herkes PC ye tekrar alsın istiyorlar. Zaten konsol oyuncularına satacakları kadar sattılar.

Kendini avutuyorsun, Playstation cihazlar 15 FPS'lere kadar düşmüşken 1080*P açamazken, PC'ye 4K Çıkacakken Sırf satış için Konsolda olmayan grafiklerimi düşürecekler bu fanboylar senaryoyu güzel yazıyor...
  • Şu yazdığımı okuyup da fanboy olduğumu nereden çıkardın be birader sen? :) fanboylukla alakası yok. Ps4 ümde bir çok oyun oynadım grafikler hep güzeldi. Gta V de oynadım oda güzeldi. Şimdi pc ye çıkmasını bekliyorum türkçe yamadan dolayı. Durup durup çamur atmaya uğraşma bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke yüklemeseydim ya pişman oldum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben ps4 te gta 5 oynuyorum gayet zevkli koca ekranda oynuyosun grafikten onemli olan aldıgın zevk bence kolun titremeside güzel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.