Şimdi Ara

GTA V : Gunrunning Business

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • merhaba gta v 'ye yeni gelen gunrunning dlc'sini tam olarak çözmüş ve neler yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar ile yardımlaşalım burada.
    bir kaç tane sorum olacak. ilki satın aldığımız Warstock kategorisindeki araçları nasıl modifiye ediyoruz? Ayrıca mobil tırı satın aldım fakat bilgisayarlarını kontrol edemiyorum? Sığınakta (bunker) neler yapacağız?







  • Hocam en ucuz yolunu söyliyim. İlk önce foreclosures-maze-bank sitesinden bir tane motor kulüp evi satın alıyorsun. En ucuzu 200k civarıydı galiba. Ondan sonra M tuşuna basarak çıkan menüden motor kulübü kuruyorsun. Ondan sonra sığınaktaki bilgisayara erişebilirsin. Bilgisayardan Resupply sekmesine geliyorsun. Steal supplies diyorsun. İstersen satın da alabilirsin. Neyse Steal dediysen seni dışarı çıkarıyor ve bir göreve başlıyorsun. Görevin düşmanlardan kaynağı çalıp sığınağa getirmek. Böyle böyle kaynaklar birikiyor, zaman geçtikçe de sığınaktaki çalışanlar ürün üretiyorlar. Sonra bilgisayara gidip satış yapıyorsun. Satarken bir araçla satış yapacağın yere gidiyorsun.

    Para ve kârlılık miktarları için reddit'e bakabilirsin, yazıyor orda. Upgrade edip daha hızlı üretim yapabilirsin. Ürün 125k doları geçerse 1'den fazla araba gerekir satış için. Upgrade ettikçe 150k ve 175k diye gidiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.