Şimdi Ara

Gta V FPS modu Ps3'e gelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmicek

• Bi duyum almistim acikcasi sistem gereksinimleri yeterli olmadigi icin cikmayacak gibisinden ama yinede belli olmaz yani ps3'e last of us'ı cikardilar bu yuzden kimse net bir sey soyleyemez

• Fps modu gelmesi demek bütün araba kokpitlerinin ve silah animasyonlarının eklenmesi demek. Eski konsollar bu yükü kaldıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celeste -- 18 Aralık 2014; 17:41:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyr
  • Gelmeyecek olmasına bende üzülüyorum ama neyapalım yeni nesile geçiş vakti geldi sanki :)
  • Fps modu birakalimda yeni nesile ozel kalsin. Banka soygunu tanitimini izlerken , icimden ps3 de olsun diye cildiriyordum,onu pas gecmediler o bile bence yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HeidenHainn H kullanıcısına yanıt
    sen neyin kafasindasin hocam ps3 e last of us i cikardilar derken

• PS3'de oynayan arkadaşlar FPS modunu kafanıza takmayın fazla.Ben valla çoğu zaman unutuyorum oyunu oynarken FPS modunu.Bir tek araç kullanırken göstergeler falan araç içinden fena gözükmüyor.Onun dışında fazla bir esprisi yok

• Aynen bende bugün ps4 için aldım yüklenmesini bekliyorum FPS modunu pek kullanacagimi sanmıyorum

• Bunda anlasilamayacak bir sey bulamiyorum oyun senkronizelerinde cok cok gelismis oyun firmalari var playstation 3'teki last of us grafikleri yerlerde olan bir oyun ps4'te oynarsaniz farki anlarsiniz ayrica kullandiginiz kelimelere dikkat etmenizi oneririm

İyi forumlar...

hocam bir duble de bana yollarmisiniz hala neyin etkisi altibdasiniz anlamadim kurdugunuz cumleyi tekrar okumanizi oneririm "ps3'e last of us'ı cikardilar" burda biz ne anlatmak istediniz

hocam bir duble de bana yollarmisiniz hala neyin etkisi altibdasiniz anlamadim kurdugunuz cumleyi tekrar okumanizi oneririm "ps3'e last of us'ı cikardilar" burda biz ne anlatmak istediniz

• Gelmeyecek.
  • Keşke gelse.

• Gelmez

• PS3'teki texture'larla, gelmemesi daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.