Başlıkta gördüğünüz sorun,ancak biraz açmak gerekirse oyuna giriyorum,story mode u yüklüyor oynamaya başlıyorum,arabaya biniyorum, 500-700m lik bir mesafe gittikten sonra GTAV.exe çalışmayı durduruyor ve kapatınca launcher geliyor Exited Unexpectedly...... yazıyor.İnternette bulduğum bütün çöümleri denedim ama hiçbiri çözüm olmadı.İşlemcim i5 4460, ekran kartım msi gtx960 4gb.Ben bunun kaynağının GTAV.exe yi yüksek önceliğe çıkarıp GTAVLauncher.exe yi ve 4 tane subprocess.exe yi de düşük önceliğe almamdı.Oyunu açtım öncelikleri yapmadım ve düzgün oldu,sonra sadece GTAVLauncher.exe ve subprocess.exe leri düşük önceliğe aldım gene düzgün çalıştı.GTAV.exe yi yüksek önceliğe alınca kapandı gene.Diyeceksiniz sen de yüksek önceliğe alma, ancak araba sürerken drop yiyorum,yani bu başta sadece 52fps e düşme gibi oluyor ama 1-2 saat oynadıktan sonra 18fps değerlerine inip inip 60 a çıkmaya başlıyor.Ve ayarları düşürmek de buna çözüm olmuyor her türlü düşüyor bir noktadan sonra ve bu düşüş sadece araba içindeyken oluyor.