Şimdi Ara

GTA V'e Garry's Mod ve Kerbal Space Program'ı Getiren Mod: Grand Theft Space

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Grand Thef Auto V'e bu güne kadar sayısız mod yapıldı. Ancak bu sefer karşımızda öyle bir mod var ki kendini diğerlerinden ayırıyor.
     
         Grand Theft Space isimli bu mod oyunculara Los Santos haritasından çıkıp pek çok farklı gezegenin yüzeyine inme fırsatı sunuyor. Bindiğiniz uzay mekiğiyle gökyüzüne fırlatıldıktan belli bir süre sonra atmosferin dışına çıkıyor ve dilediğiniz gezegene iniş yapabiliyorsunuz. Tabi bu yüzeyler pek tekin yerler değil. İndiğiniz yerlerde dalga dalga gelen uzaylılarla da mücadele etmeniz gerek.
     
         Ocak ayında duyurulduğundan bu yana geliştirilmeye devam eden mod nihayetinde resmi tanıtım videosuyla birlikte kendini gösterdi. GTA V'i adeta bir No Man's Sky veya Star Citizen havasına sokan mod oyuncular tarafından da ilgiyle karşılanmış görünüyor. Öyle ki çıkışıyla birlikte 15 bin indirme sayısına ulaşmış durumda. GTA ve modlarının özellikle içerik üreticiler tarafından yoğun ilgi gördüğünü düşünürsek bu sayının çok daha yukarılara tırmanacağını rahatça söyleyebiliriz.
     
         Grand Theft Space modunu bu linkten indirebilir, kurulumunu nasıl yapacağınızı ise bu linkten görebilirsiniz. Ayrıca ekran görüntüleri ve tanıtım videosunu da aşağıdaki galeri ve oynatıcıdan bakabilirsiniz.
     








  • Rockstar engellemeden edinmek lazım :D Meraklandıran bir mod.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.