Şimdi Ara

GTA V çalışmayı durdurdu (launcher değil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sorun bende de var. -Şimdi bir de anlık fps düşüşleri başladı. Oynadıktan bir süre sonra fena bir şekilde oyun takılmaya başlıyor.- Bir sürü programla virüs taraması yaptım, oyunu crackleyip açmayı denedim öyle hiç açılmadı, ekran kartının eski driverını yükledim, birden fazla ses driverından kaynaklanabilir diyen olmuş diğer ses driverlarını devre dışı bıraktım, md5 ile kontrol yaptım tüm dosyalar doğru gözüküyor, ekran kartı oc'liydi default hala getirdim, iki windows yüklü ben de 8.1'de çalıştırdım yine aynı, grafik ayarlarında denemediğim şey kalmadı ne yaptıysam çözemedim lanet şeyi. Ben sorunun windows veya driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaştan harici hdd ödünç alıp GTA'yı atıp format atmayı düşünüyorum son çare.
  • aynı sorun bende de var.İnternette bir çözümünü de bulamadım.sistemimden şüpheleniyordum ama sizinde aynı sorunu yaşadığınızı görünce oyundan kaynaklandığı anlaşılıyor.Bir çözüm bulursanız haber verin beyler.
  • Bu hatayı alanların kaçı overclock yaptı ? Yapanlar ram mhz'sini kontrol ettiniz mi ? Bana da olmuştu belki aynı sebepten olabilir bazılarınızınki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overclock yapmadim. ram 2x4 kingston hyperx savage 1600mhz

• Sorunu atlattığımı düşünmüştüm interneti kesip baya bir süre oynamıştım ancak yeniden atmaya başladı herşeyi denedim bi türlü çözemedim şunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vesty -- 22 Nisan 2015; 23:08:00 >
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar nasıl mı? Formatla. Arkadaştan harici hdd aldım gta v'in oyun klasörünü belgelerdeki klasörünü attım içine. Daha sonra formatladıktan sonra gta v setup tool'u açtım. Registry kaydı oluştursun diye. Biraz indirdikten sonra haricideki dosyaları attım yerlerine. 150 mb bir şey indirdi. Ondan sonra açıldı oyun sıkıntısız. Ayrıca anlık fps düşüşleri de yaşamıyorum artık.
  • oyununuz orjinal miydi sizin?
  • Vesty V kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Bilgi için teşekkürler benim ki orijinal değil de bundan dolayı bu hatayı aldığımı düşünmüştüm oyunu almak istiyorum ama bu lanet sorun canımı sıktı arada gidip geliyorum :D
  • Onur0021 kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemciye sahibim, aynı hatadan muzdaribim.
  • Beyler bir çözüm yolu yok mu ? Ben Trevor'la yapılan ilk görevde oyun beni sürekli atıyor . Çözünürlüğü düşürüp oynadım bir de bu sefer oyun biraz daha dayandı ama yine attı beni . Özellikle sanki Trevor'un özel gücünü kullandıktan sonra sistem zorlnıyor gibime geliyor . Yok mudur bir çözüm ?
  • zlib hatası alıyorum bende ne güzel oynuyordum %33 e geldim hata vermeye başladı :S
  • Eğer görev başlar başlamaz atmıyorsa görevde 3 kere ölürsen Skip çıkıyor öyle geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vesty

Eğer görev başlar başlamaz atmıyorsa görevde 3 kere ölürsen Skip çıkıyor öyle geçebilirsin

Hocam aynı hatayı Franklin'le gazeteci bir çocukla villaya gidilen bir görev var , orda da villaya girdikten sonra duvara yaslanılan bir yer var , orda hata alıyorum . Yani muhetemelen bu hata bir çok defa karşıma gelecek gibi duruyor . Şehirde dolaşıyorum dakikalarca oyun atmıyor (1-2 defa attı çok nadir) . Ama görevlerde bir kasılma oluyor sanki oyunda bilemiyorum
  • Bende de şehirde dolanırken atma çok nadir oluyor.Çalışmayı durdurdu hatası yüzünden oyundan gram zevk alamadım 30 kere attıysa 25 i görevlerdeyken veya görev videolarını izlerken oldu.Oyunum orijinal değil ama orijinalinde de bazı kişilerde varmış bu sorun.Almayı düşünüyordum kararsız kaldım oyun bana bakıyor ben oyuna girince de atıp atıp duruyor bir çözümde bulamadım öyle kaldı yani :D
  • Ben bu sorunu bir kere aldım ama işlemciyi 4.4 e çıkarmıştım 4-5 saat sonra çalışmayı durdurdu demişti sanırım işlemcinin çok ısınmasından kaynaklanıyor sonrasında 4.0 a çektim 5-6 saat oynamama rağmen sıkıntı yaratmıyor

• quote:

Bende de şehirde dolanırken atma çok nadir oluyor.Çalışmayı durdurdu hatası yüzünden oyundan gram zevk alamadım 30 kere attıysa 25 i görevlerdeyken veya görev videolarını izlerken oldu.Oyunum orijinal değil ama orijinalinde de bazı kişilerde varmış bu sorun.Almayı düşünüyordum kararsız kaldım oyun bana bakıyor ben oyuna girince de atıp atıp duruyor bir çözümde bulamadım öyle kaldı yani :D

Aynen hocam aynen benimde öyle tamamen . Ben AMD nij 15.4 beta sürümünden supheleniyorum ama ekran kartı da yetersiz kalıyor olabilir

• Ekran kartından olduğunu pek zannetmiyorum ama olabilirde.Ekran kartımın soğutucusu 10 dayken 2-3 kez ekran siyah olup kulaklıktan durmak bilmeyen sinir bozucu bi ses gelmişti bende arkadan kapatmıştım PC yi.Ama bu sefer ki GTAV çalışmayı durdurdu diyor yani bence ekran kartından değil.
  • quote:

Ekran kartından olduğunu pek zannetmiyorum ama olabilirde.Ekran kartımın soğutucusu 10 dayken 2-3 kez ekran siyah olup kulaklıktan durmak bilmeyen sinir bozucu bi ses gelmişti bende arkadan kapatmıştım PC yi.Ama bu sefer ki GTAV çalışmayı durdurdu diyor yani bence ekran kartından değil.

Bugün ayni görevi (trevor in ilk görevi ) o takılan yere ugramadan yaptım ve oyun atmadi . Oyunun belli kısımları hatalı mi acaba o noktada direk atıyor . Takılan başka bir görevi yine ayni şekilde yapabildim . Sizde de benzer bir durum olabilir

• Malesef travore görevinde bende de aynı sorunu yapıp windows çalışmayı durdurdu diyor bazen 2 saat atmıyor bazen 10 dk da bir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.