Şimdi Ara

GTA V çalışmayı durdurdu (launcher değil) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de düşüncem hep oyunun dosyalarında bir problem olduğuydu bende mesela trevor la lab ı korurken çok atma yapıyordu ama gene aynı yerlerden giderek görevi yapmıştım oyun kapanmamıştı çok garip bir şey sorunu bilemiyoruz ki çözümü bulalım :D
  • arkadaşlar windowsu ingilizce olupta bu sorunu yaşayan var mı?
  • aynı sorun bendede var ekran kartı hd6950 işlemci i5 2500k
  • Kimse çözememiş mi sorunu ya bende de var aynı sorun, oynuyorum yarım saat sonra atıyor oyundan.
  • kafayı yiyecem ulan i7 4790 r9 280 kartım var atıp duruyor
  • Ya vallahi bıktım oyunum orjinal ve imzadaki sistemle ultrada oynayamıyorum normalde bile arabadayken bazen kasıyor ve her dakika çalışmayı durdurdu hatası alıyorum bıktım artık bunun bi çözümü yok mu ?

edit: "sürücülerini güncelle"ci tayfa gelmeden söyliyim tüm sürücüler güncel amd 15.6 driver kullanıyorum

edit 2: borderless window da oynamayı ve dx 10 da oynamayı denedim sorun hala devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSentry -- 12 Temmuz 2015; 1:42:11 >
  • Hort hort. Aynı sorun bende de var çözümünü bulabilen yokmu hala beyler ?
  • atıyor arkadaş ne yaparsan yap,ah ah en son san andreası sorunsuz oynadık sonrası hep çile hep sorun.
  • Benim oyun korsan en son çıkan V5 crack kullanıyordum aklıma V4 crack denemek geldi hemen attım dosyaya sorun da kalktı ortadan. Eğer orjinallerde eski sürüme dönme gibi birşey varsa onu deneyebilirsiniz
  • Uptullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hooorrrtt !
    Bende Lenovo y500 laptop var ve aynı sorun bendede var, oyuna girdikten sonra 5-30 dakika arasında bi anda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Başka bi forumda okuduğumda PropherCrack kullanın demişler (3DM kullanıyorsanız) onu indiriyorum şuan. Aranızda çözüm bulan varmı "Korsancılardan"
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.