Şimdi Ara

GTA V Araba Modları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Not: Oyun orjinaldir sorunsuz modlar çalışıyor.

GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnout53 -- 5 Eylül 2015; 15:11:25 >

• kardeş nasıl yükledin ben yükşüyorum oyun tekrar güncelleme yapıyor mod olmuyor nasıl yaptıgını soylermısın modu kurdugum dosyayı oyuna girerken güncelleme ile indirip orjinalini kuruyor yani mod olmuyor birde bu arabadan indiğinde tekerlek nasıl dönük kalıyor modu varmı varsa verirmisin şimdiden teşekkürler not oyunum orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman166 -- 5 Eylül 2015; 17:01:20 >
  • OPENIV Programı ile orjinal dosyaları yedekledim daha sonra modu attım. Bende güncelleme vs. olmuyor sadece arada oyuna girerken Socialclub'a giriş yapmak zorunda kalıyorum. Sanırım kullandığınız programda yanlış.
  • Biraz canlandıralım buraları
     GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları GTA V Araba Modları

• Modlamaya üşeniyom ya ben.Bi kaç mod araba modu yükledim.Kaliteli gelmedi kaldırdım.
  • Bana tek tek araba değilde setup şeklinde toplu kurulan araba yaması lazım.
  • bu modlar online için ban sebebi mi arkadaşlar? kimi ban yersin diyor kimisi yemezsin diyor kafam karıştı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V Kaybolan Arabalar
    10 yıl önce açıldı
    Gta 5 araç kontrolü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sürekli modlar ile oynuyorum şuana kadar bi sorun yaşamadım.Yinede ban riski var dikkatli olmak gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.