Bildirim
gta turk city hata(vice city)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
yaa abi ne yapmalıyım bilen yok mu? -
gerçektende aynı şey bendede oluyor yardım edin yaa -
Oyun dosyalarından biri bozulmuş.Yedeği varsa onu oyna yada oyunu yeniden yükle -
EVET SORUN TÜRK CİTYİ YÜKLEMEDN ÖNCE VİCE CİTYNİN ÜSTÜNE BİRŞEY YÜKLEMENDİR TÜRKÇE YAMA YADA ARABA MODU -
quote:
Orjinalden alıntı: öyse
EVET SORUN TÜRK CİTYİ YÜKLEMEDN ÖNCE VİCE CİTYNİN ÜSTÜNE BİRŞEY YÜKLEMENDİR TÜRKÇE YAMA YADA ARABA MODU
benim gta ultimate gta vice cityydi 100 de 100 save dosyası vardı sildim ultimate olmasından dolayı olabilir mi???? -
quote:
Orjinalden alıntı: saymen
quote:
Orjinalden alıntı: öyse
EVET SORUN TÜRK CİTYİ YÜKLEMEDN ÖNCE VİCE CİTYNİN ÜSTÜNE BİRŞEY YÜKLEMENDİR TÜRKÇE YAMA YADA ARABA MODU
benim gta ultimate gta vice cityydi 100 de 100 save dosyası vardı sildim ultimate olmasından dolayı olabilir mi????
evet ultimate zaten mod ki yani o yüzden full temiz modsuz vice citynin üstüne yüklücen
-
teşekkürler off yaa -
quote:
Orjinalden alıntı: saymen
teşekkürler off yaa
önemli değil ya -
Çocuklar AYnı şey bendede oluyodu VE SONUNDA BULDUM İLK ÖNCE ULTİMATE DOSYASINI C YE İNDİRİN
SONRA ORDAN KOPYALA YAPIP GTA DOSYASINA ATIN VE OYUNU AÇIN -
oyun silip tekrar kur bide öle dene -
Farklı yama falan varsa ondandir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modlarda oluyo böyle sorunlar baştan kur -
Ya Abi bendede oluyor aynı hata ben steam den aldım oyunu. bu günde indirdim ilk başta "Connot find 640x480 video mode" Diye hata verdi. bende dosya konumundan gtavc.exe sine özellikler e girip 640x480 de oynat a bastım oyun açıldı. ana ekan geldi. ama oyuna new game dediğim zaman yarıya kadar alttaki bar doluyor ondan sonra oyun hiçbir şekile açılmıyor . 20 30 dk bekledimde yani. 1024x768 de oynuyorum neden böyle oluyor hiçbir mod falanda yok orjinal steam versiyon. Yardım ederseniz sevinirim burakbatu50@gmail.com | bu adresede mail atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_batu -- 12 Nisan 2020; 14:51:57 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mafia 2 definitive edition kaç bölüm
- ezglobal crack
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- kaç fps alırım
- the long dark 2
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 wallhack console code
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- cs2 bunny kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X