Şimdi Ara

gta turk city: ADAM GİBİ LİNK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size şimdi vereceğim linkte hiçbir bozukluk yok hem eğer bu site hacklenirse site ünlü bir site olduğu için hackleyen kişiye mutlak tazminat davası açacaktır linki veriyorum

http://r a p i d s h a r e.de/files/8487913/gtaturkcity_v.son2.rar.html

www.downloadtr.com/forum/ forum_posts.asp?TID=742&PN=1 - 60k - DAN
    ALINTIDIR:
    İndir butonuna tıkladıktan sonra sayfanın en altında yer alan "Free" butonuna tıklayınız. Ardından Gelen sayfanın en altında tahmini 60-65 sn sürelik bir zaman çıkacak. Bu zaman dilimi bittikten sonra 3 haneli bir onay kodu belirecektir. Bu onay kodunu yanındaki boşluğa yazdıktan sonra "Start Download" butonuna tıklayarak modu indirebilirsiniz. Eğer saniye çıkmazsa başka birisi modu indiriyor demektir. Başka zaman tekrar deneyiniz.

NOTNOT: verdiğim linkteki (r a p i d s h a r e) boşlukları kapatarak girin eğer tam yazarsam çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamshot -- 18 Temmuz 2006; 19:09:23 >

• bu link çok güzel çünkü bir sürü özelik barındırıyor bütün sorunları olan arkadaşlarımızın da cevaplarını veriyor örneğin hiç canının azalmaması gibi özllikleri istemiyorsan onun için bir çözüm yaratmışlar ilerletilmiş save dosyası bile var hatta cd siz oynama cracki bile var bu linki şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

tamam da öbürküler karı gibi miydi

dier linklere bakarsan hepsi ya hacklenmiş ya da bozuk linkler
    « кเşเรєl ๒เг เlєtเ אคzıภ »
  • arkadaşım rapidshare dan dosya yüklemeyi açıklaman iyi olmuş çünkü çoğu yeni kişi bilmiyooo
    sableyemi 50 lvl a kadar lugıayayı 100 lvl a kadar kasana 100 lvl raikou vercem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol arkadaşım aradığım bir şeydi
  • arkadaşlar hele şükür yahu ya bu forum daki diğer arkadaşlar niye aa bakın indirdim cok güzelmiş falan hiç indiremiyenler için yardım da bulunmadıkları için onları kınıyorum ve doğru link verenler içinde sonsuz teşekkürler ediyorum şimdi de ben hemenpayla tan upload layıp herkese verceğim

• link çalısmıyor
  • Aynen öle dostum bende denedim link çalışmıyor ulan tam da sevinmiştim heh gene Yalan oldu...

Orjinalden alıntı: Zangoc

link çalısmıyor

5 aylık link bu çalışmaması normal
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.