Şimdi Ara

Gta Serisine Başlıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi oyunundan başlayım senaryosu konusu olan ilk oyunu gta 3 diye biliyorum gta 1 ve gta 2 de konu varmı ?

• 3, Vice City, San Anreas diye gider ve ilk hikaye biter.
    Yeni hikaye de 4, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony diye gider ve biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

3, Vice City, San Anreas diye gider ve ilk hikaye biter.
    Yeni hikaye de 4, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony diye gider ve biter.

eyw saol kardeş gta 1 ve gta 2 konusuz sadece puan için oynanan oyunlar galba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unster35

quote:

onlarında konusu var ama o kadar gerekli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: edutreader

quote:

quote:

onlarında konusu var ama o kadar gerekli değil

Aynen.

• quote:

Hangi oyunundan başlayım senaryosu konusu olan ilk oyunu gta 3 diye biliyorum gta 1 ve gta 2 de konu varmı ?

iyi bi sistemin varsa gta 4 ile başla. gta 3 serisiyle bağımsızdır hikayesi. eğer gta 5 çıkıcak diye heves edip senaryoyu öğreneyim diyorsan gerek yok. gta 5 de hikaye sıfırlanıyor yeni era çünkü.

şunu da eklemek isterim gta 3 erası (vice city,3,san andreas) senaryo olarak harikadır tüm oyunlar birbiriyle bağlantılıdır. oynamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

quote:

Hangi oyunundan başlayım senaryosu konusu olan ilk oyunu gta 3 diye biliyorum gta 1 ve gta 2 de konu varmı ?

iyi bi sistemin varsa gta 4 ile başla. gta 3 serisiyle bağımsızdır hikayesi. eğer gta 5 çıkıcak diye heves edip senaryoyu öğreneyim diyorsan gerek yok. gta 5 de hikaye sıfırlanıyor yeni era çünkü.

şunu da eklemek isterim gta 3 erası (vice city,3,san andreas) senaryo olarak harikadır tüm oyunlar birbiriyle bağlantılıdır. oynamanı tavsiye ederim.

+1 gta serisinin temel oyunları bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

sistem iyide ben şu senaryoyu bir halledeyim gta 4 üde bitiririm :) gta 3 ü oynuyorum illaki yapmam gereken bir şeyler varmı mesela gizli paketleri toplamak gibi ?? sadece gta 3 te değil diğer oyunlarındada ?

• quote:

quote:

quote:

sistem iyide ben şu senaryoyu bir halledeyim gta 4 üde bitiririm :) gta 3 ü oynuyorum illaki yapmam gereken bir şeyler varmı mesela gizli paketleri toplamak gibi ?? sadece gta 3 te değil diğer oyunlarındada ?

Vice.city de bi yerden sonra şehirdeki mekanları satın alıp onların görevlerini bitirmen lazım. Onun dışında diğerlerinde de ekstra bişey yapmana gerek yok. Görev yaptıkça yeni görevler açılır. tabi gizşi paket falan filan o tarz sağdan soldan toplayacağın şeyler sana bi kaç avantaj vereceği in bitirmen kolaylaşır. Ama dediğim gibi senaryoya çok takılma yeni oyunlar bağımsız olacak eskilerden. oynamak istiyosan oyna yoksa kasma kendini

• Olaya konu olarak yada puan olarak bakma bence.. İmkanın varsa TÜM OYUNLARINI oynamanı öneririm.. Sıralama olarakta şu konuya bakmanı öneririm, kronolojik olarak oynamalısın..

http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_%28series%29#Games
  • Vice City'den başla bence
  • 3 , Vice City bitti şimdi sıra san andreas'da
  • quote:

3 , Vice City bitti şimdi sıra san andreas'da

Emin ol San andreas oynayınca çok heycan verici olucak gta serisinde en keyif aldığım oyun 'San Andreas' şahsen (en sıkılarak oynadığım ise GTA IV.)
  • Hikaye'ye takılma Vice City - San Andreas ve GTA 4 (Ek paketleriyle beraber ) oyna.
  • Gta Vice city başla çokta iyidir o zamanın en iyi oyunlarındandı .
  • GTA 3 bitmiş. Bitmiş, GTA 3 bitmiş...

Vaysti zamanı o zaman.

• ben gta sanandreas-gta vice city-gta 3 gittim

gta 4 başlıcam ama pc eski...yazın sistemimi alıyım gta 5 çıkmadan gta 4 bitircem sonra ilk orjinal oyunum gta 5 olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

3 , Vice City bitti şimdi sıra san andreas'da

Emin ol San andreas oynayınca çok heycan verici olucak gta serisinde en keyif aldığım oyun 'San Andreas' şahsen (en sıkılarak oynadığım ise GTA IV.)

Şu gta 4 ü neden sevmiyorsunuz ki onu anlamıyorum, gta 3 erası senaryosu gercekten iyi ama gta 4 un senaryosu da iyi bence

• Efsane.

Gta Serisine Başlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Temmuz 2013; 18:06:15 >
  • quote:

Kesinlikle en iyi oyundur GTA IV. 2008'de aldığı ödüllere bakın isterseniz, anlarsınız.

Özgürlük ve senaryo grafikten daha önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art is a Bang -- 7 Mart 2013; 16:06:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.