Şimdi Ara

GTA SANANDREAS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben sanandreas oyunu hastasıyım.Ama oyunda takıldığım birşey var oda dans etmek.Hani sweet girl diya bir bölüm var ya ben o bölümü yapamıyorum.Bu görevi yapmak için ``S`` yazan yere gidiyorum.Bir adam bana bir araba veriyor.Bende o arabayı dans ettirmeye götürüyorum.Onların söyledikleri yön oklarına basıyorum ama olmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

• abi arabayı dans ettirmek için ok tuşlarının yanındaki sayılarla hareket ettieceksin num4 num6 num2 num8 filan onlarla ama adamı dans ettşrceksen ok tuşlarıyla
  • yaa ben dans ettiremiyom adam hep beni geçiyo adam ne biçim dans ediyosa
  • san andreas topici vardı yaklasık 1 sene oluyo ( ne gunlerdı bee :) ) orda arayın cogu kısı takılmıstı orda 110 sayfalık bi topic :)
  • bravo daha başında çakmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

bravo daha başında çakmışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Sevgili arkadaşlar,

Ben sanandreas oyunu hastasıyım.Ama oyunda takıldığım birşey var oda dans etmek.Hani sweet girl diya bir bölüm var ya ben o bölümü yapamıyorum.Bu görevi yapmak için ``S`` yazan yere gidiyorum.Bir adam bana bir araba veriyor.Bende o arabayı dans ettirmeye götürüyorum.Onların söyledikleri yön oklarına basıyorum ama olmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben bu gorevi kusursuz yapıyorum... num tusları ile ritme göre yapcaksın piano calar gibi :D veya msn ver yapıp sana yoLLayım gangstercs@hot.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım num tuşlarını kullan
  • ilk önce diskoya falan git alıştırma yap göreceksin ben 2000 den yukarı çıkamıyordum 5 kere falan oynayınca rahat 5000 daireye denk getirebilmen için oklarla değil num padle oynayacaksın bazen çapraz yönde gelecek onlarıda 2 tuşla halledeceksin mesela sağ çapraz yukarı 8+6 dır aynı anda basacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 6 Temmuz 2006; 16:33:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.