Şimdi Ara

Gta san andreas oynarken ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 5s imde gta san andreas oynarken ısınma oluyor kasma vs. 0 ama ısınma korkutuyor çıkıyorum faZala durmuyorum oyunda sizdede varmı böyle bişey ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s kullaniyorum telefon yeri geliyor o kadar isiniyor ki zoraki elimden birakmak zorunda kaliyorum

oyunda isinmis çok mu ?

• Telefonlarda fan olmadığı için yüklenince ısınması gayet normal korkmayın bişey olmaz

• Hocam GTA oynarken ısımasaydı bir problem olabilirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli oynamaya devam edersen sıcaklıktan bir süre sonra pilinin ömrü azalmaya başlayacaktır sürekli sıcak herşekilde telefona zarar verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk58

sürekli oynamaya devam edersen sıcaklıktan bir süre sonra pilinin ömrü azalmaya başlayacaktır sürekli sıcak herşekilde telefona zarar verecektir.

Apple store a gidip değiştirirdi
    Nede olsa onune gelen cihaz değişimi istiyor
    Arkadaşınkşnide. Değiştirirler

• Belli bir düzeye ulaşınca zaten uyarı verip kapatıyor cihaz kendini. Bu bana oyun oynarken değil telefonu bilgisayar fanının altında unutunca oldu (hp farkı) Onlar tasarlanarak yapılıp konulmuştur. App storedaki birşey telefonunuza zarar vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Cleo Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Gta San Andreas Mod Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kılıfın yok mu kılıfsız kullanıyorsan tabi rahatsız olursun Ben 3-4 saat aralıksız oynadım San Andreas'ı ama hiç tökezlemedi telefon, ısındıysa da ben hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Kılıfın yok mu kılıfsız kullanıyorsan tabi rahatsız olursun Ben 3-4 saat aralıksız oynadım San Andreas'ı ama hiç tökezlemedi telefon, ısındıysa da ben hissetmedim

Sacmalama ıpad olsa tamamda telefon 3 4 saat ımkansız erir telefon o sıcaklıkta 15 dk oynuyayınca elım yanıyo 3 4 saat ustunde yumurta kırarız herhalde yada ekmek kızartırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    Yalan mı söyleyecem kardeşim oynadım işte. Sıcaklığı hissetmememde kılıftan dolayı yani onu diyorum ısınmadı demedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Belli bir düzeye ulaşınca zaten uyarı verip kapatıyor cihaz kendini. Bu bana oyun oynarken değil telefonu bilgisayar fanının altında unutunca oldu (hp farkı) Onlar tasarlanarak yapılıp konulmuştur. App storedaki birşey telefonunuza zarar vermez.

Nedense bndede hep leptopun fanının altında kalınca verdi o uyarıyı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım arkadaşlar saolun. Ben fazla kalmıyorum oyunda nede olsa elektronikte en sevilmeyen etken ısıdır. Uzun süre oynamak problem çıkartabilir. Ama telefonda hiçbir şekilde kasma olmuyor. İphone sahiden işini biliyor ya. Tek sorun batarya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesyalcin -- 9 Nisan 2014; 8:43:18 >
  • Isınmasa sıkıntı vardı zaten. Ama ısınınca da uzun sürede bataryanıza etki edebilir.
  • O yüzden uzun süreli oynamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.