Şimdi Ara

Gta San Andreas Niye Kasıyor Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Marka : Samsung
    İşlemci Tipi : Intel Pentium Dual Core
    İşlemci Hızı : 2.3 Ghz
    İşlemci Veri yolu hızı : 800 Mhz
    İşlemci ön belleği : 1 MB
    İşlemci Modeli : T4500
    Bellek Hızı : DDR3 1066 Mhz
    Bellek miktarı : 3 GB
    Ekran boyutu : 15.6 inç
    Ekran Tipi : WXGA (HD)
    Ekran çözünürlüğü : 1366 x 768 px
    Ekran Kartı : Intel GMA 4500MHD
    Ekran Kartı Belleği : Yok
    Ekran Kartı tipi : Tümleşik Intel
    İşletim sistemi : Windows 7 Home Basic
    Hdd Kapasitesi : 320 GB

Arkadaşlar yardım ediiiinnnnn delırcem :D

• - Windows Olay Günlüğünü kapatın.

Dikkat! Eğer çevirmeli internet bağlantısı kullanıyor iseniz bunu denemeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 1 Nisan 2013; 19:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Windows Olay Günlüğünü kapatın.

Dikkat! Eğer çevirmeli internet bağlantısı kullanıyor iseniz bunu denemeyiniz.

Superonlıne ınternet kullanıyorum bırde bu nerden kapatılıyo utanarak sordum peeh :D
  • Vay be GTA IV kasıyor değil de San Andreas kasıyor konusunu görünce mutlu oldum bir an.

Olay günlüğü ile alakası olduğunu sanmam. Ekran kartı Intel olduğu için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Vay be GTA IV kasıyor değil de San Andreas kasıyor konusunu görünce mutlu oldum bir an.

Olay günlüğü ile alakası olduğunu sanmam. Ekran kartı Intel olduğu için olabilir.

Yardım edecek bırını arıyorum bulamıyorum :D GTA IV olsa hıc oynıyamıcam sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtexasx

quote:

Vay be GTA IV kasıyor değil de San Andreas kasıyor konusunu görünce mutlu oldum bir an.

Yardım edecek bırını arıyorum bulamıyorum :D GTA IV olsa hıc oynıyamıcam sanırım :D

Hocam, büyük ihtimal ekran kartından kaynaklı. Yoksa işlemci, bellek falan fazlasıyla yeterli. Intel, nVidia ve AMD kadar iyi bir performans vermez ve sorun çıkarabilir. Sürücüler güncel değilse ondan da olabilir. Hiç dizüstü kullanmadığım için ayrıntısını bilemeyeceğim.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html

Bu adresten oyunların fps değerlerine baktığımızda da pek iç açıcı bir durum gözükmüyor. En iyisi ve en garantilisi harici kartla oynamak.
    GTA IV'te en düşük ayarda Core 2 Duo 1.7+GMA4500MHD ile -1 fps verdiği yazıyor...

Olay günlüğünü illa ki kapatmak istiyorsanız şu yolu izleyin:

1- Başlata çalıştır yazıp çalıştır programını açın. (Kısayol: Windows tuşu+R)
    2- Arama kutucuğuna msconfig yazın
    3- Açılan yerde üst sekmede hizmetler bölümüne gelin.
    4- Aşağıya inin ve ortalara yakın bir yerde Windows Olay Günlüğünü bulun.
    5- Başındaki tik işaretini kaldırıp tamama basın.

NOT: Tekrar açmak için aynı yolu izleyin ve tik işaretini koyup tamam deyin. Kapatırsanız, görev zamanlayıcı işlevi de otomatik olarak kapatılacak, unutmayın. Bir de, tüm yazı bana aittir kopyala yapıştır falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Nisan 2013; 21:21:04 >

• quote:

- Olay Günlüğü çok CPU tutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Mod Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    GTA San Andreas gelir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

quote:

- Olay Günlüğü çok CPU tutuyor.

Öyle olsa bende oyun hiç çalışamazdı herhalde. Benim işlemci daha düşük. Pentium 4 2.66 Ghz. Ama en yüksek ayarda 25-30 fps oynuyor(d)um. Ayrıca ben CPU harcadığını duymadım onun. Harcasa bile Pentium Dual Core'a yeter bence. Sonuçta oyuna tek çekirdek yetiyor. GTA IV'te de kapattığımda hiçbir etkisi olmuyordu. Yine 15 fps falan alıyordum en düşükte. () RAM harcıyor diye biliyorum. Kaldı ki arkadaşta da 3 GB RAM var. O RAM ile 3 tane San Andreas açsa yine boş yer kalır, San Andreas dediğimiz şey 300 MB civarı RAM harcıyor mod falan olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Nisan 2013; 21:51:57 >

• Kardeşim oyun açıkken alt+tab tuşularına aynı anda basarak oyunu alta al ardından masa üstü görev çubuğuna mouse ile sağ tıkla açılan küçük pencereden görev yöneticisini başlat yazısına tıkla. açılan pencerece yukardan uygulamalar kısmına gel sonra orda gta.exe sini göreceksin ona sağ tıkla ve en alttan işleme git yazan yere tıkla sonra açılan penceredeki gta exe sinede sağ tıkla ve öncelik ata yazısına gel açılan pencerede gerçek zamandayı tıkla cıkan yazıya evet de olmazsa eger bir altındaki secenek olan yüksegi seç mutlaka birisinden birisi olacaktır sonra görev yöneticisini kapat ve alttan oyuna geri dön..Bir çok oyunda bu yöntemle anlık takılmalar düzelmekte aklıma geldi yazayım dedim umarım işine yarar kardeşim iyi oyunlar...
  • - O da olabilir.

- Başka bir çözüm yolu da explorer.exe'yi kapatmak. Oynarken kapatırsınız. Windows'a dönmek istediğinizde ise Görev Yöneticisi (CTRL + ALT + DELETE) | Dosya | Yeni Görev | explorer.exe yada windows logo tuşu + R | explorer.exe.
  • Ekran kartı tümleşik, o yüzden lowa cek, bizim akıllı tahtada HD3000 var GTA san andreas falan acmıyor 3 U lowda acıyor İNTEL'in yaptıgı ekran kartı da bu kadar olur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technobreaker

quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Ekran kartı tümleşik, o yüzden lowa cek, bizim akıllı tahtada HD3000 var GTA san andreas falan acmıyor 3 U lowda acıyor İNTEL'in yaptıgı ekran kartı da bu kadar olur zaten.

Ortada ekran kartı diye bir şey yok ki zaten işlemciden alıyor benim bildiğim kadarıyla. Bizim sınıftakiler de laptoplarını gidip tümleşik almışlar benden GTA IV istiyorlar.

Evet işlemciye takılı on board yazık ama onlara kandırıyorlar diyorlar bu 2 cıgaboyt bütün oyunları ultrada acar, tabi bizimkiler de bilmiyor ne bit falan alıyor 64,128 bit ağlıyor 128 olursa o da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekran kartı tümleşik, o yüzden lowa cek, bizim akıllı tahtada HD3000 var GTA san andreas falan acmıyor 3 U lowda acıyor İNTEL'in yaptıgı ekran kartı da bu kadar olur zaten.

Ortada ekran kartı diye bir şey yok ki zaten işlemciden alıyor benim bildiğim kadarıyla. Bizim sınıftakiler de laptoplarını gidip tümleşik almışlar benden GTA IV istiyorlar.

Evet işlemciye takılı on board yazık ama onlara kandırıyorlar diyorlar bu 2 cıgaboyt bütün oyunları ultrada acar, tabi bizimkiler de bilmiyor ne bit falan alıyor 64,128 bit ağlıyor 128 olursa o da iyi

128 iyidir ben de 128 kullanıyorum sıkıntı çekmedim ama 64 facia.

Benim de 128 bit gta 4 ü ara sıra kasıyor

• Windows olay Günlüğünü kapat başka bir etkisi var mı bilmiyorumda ben öyle yaptığımda düzelmişti. yukardaki arkadaşın çevilmeli kullanıyorsan yapma demesi önemli olabilir dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.