Beyler gta san andreas'ta mouse'u yukarı-aşağı oynatınca kamera açısı da aşağı yukarı oynuyor. Hatta cj hareket etmiyorken mouseı sağa-sola çevirince de kamera açısı yine oynuyor. Çok sinir oldum. Eskiden sağa sola gidince tommy vercettinin yönünü belirlerdik. Bu mouse ayarlarını yapmanın bir yolu yok mu? Settings bölümünde bulamadım, mouse settings bölümünde de yok hiçbirşey. Yardımcı olursanız sevinirim.
GTA san andreasta öle bi ayar ben bilmiyom hem bu vice city değil öbürü saçmaydı yani adam resmen kayıyo dönerken.
ilk oynadığımda bende sinir olmuştum..ama sonra alıştım..senin istediğin gibi bir mouse ayarıda düzeltmenin bir yoluda yok heralde.. ( bu oyunda sadece yelek şifreesi bilen varmı)
mouse ayarlarına gir ve hepsini off yap
quote:
Orjinalden alıntı: murat_asar
mouse ayarlarına gir ve hepsini off yap
Yok hocam olmuyor öyle denedim herşeyi yok maalesf.
Maus ayarlarından olması lazım tek tek deneyerek yap bence.
adamı nereye götürmek istersen oraya çevir bu kadar kolay
quote:
Orjinalden alıntı: polterdata
adamı nereye götürmek istersen oraya çevir bu kadar kolay
Benim sorunum adamı yönetememek değil zaten, mouse'ın yukarı-aşağı oynatılınca ya da adam yürümüyorken sağa-sola oynatınca kamera açısını değiştirmesi. Sanırım yok çözümü.
kol bul oyun kolları varya onlarda olmuo
özel msj le atıyım ben sana çünkü şifre vermek yasak
quote:
Orjinalden alıntı: cahill
ilk oynadığımda bende sinir olmuştum..ama sonra alıştım..senin istediğin gibi bir mouse ayarıda düzeltmenin bir yoluda yok heralde.. ( bu oyunda sadece yelek şifreesi bilen varmı)
var.HİLESİ HEM PARA GÜÇ VE ÇELİK YELEK VERİYOR ŞİFRE BU OYUNDAYKEN YAZ HESOYAM
quote:
Orjinalden alıntı: insan örümcek
var.HİLESİ HEM PARA GÜÇ VE ÇELİK YELEK VERİYOR ŞİFRE BU OYUNDAYKEN YAZ HESOYAM
ya işte o şifreyi biliyom ama lüzumsuz parada veriyor..ne gereği var o kadar paranın..
quote:
Orjinalden alıntı: polterdata
özel msj le atıyım ben sana çünkü şifre vermek yasak
quote:
Orjinalden alıntı: cahill
eywallah dostum aldım msjı çok makbule geçti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme