Şimdi Ara

gta san andreas mouse kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
44.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gta san andreas'ta mouse'u yukarı-aşağı oynatınca kamera açısı da aşağı yukarı oynuyor. Hatta cj hareket etmiyorken mouseı sağa-sola çevirince de kamera açısı yine oynuyor. Çok sinir oldum. Eskiden sağa sola gidince tommy vercettinin yönünü belirlerdik. Bu mouse ayarlarını yapmanın bir yolu yok mu? Settings bölümünde bulamadım, mouse settings bölümünde de yok hiçbirşey. Yardımcı olursanız sevinirim.

• GTA san andreasta öle bi ayar ben bilmiyom hem bu vice city değil öbürü saçmaydı yani adam resmen kayıyo dönerken.
  • ilk oynadığımda bende sinir olmuştum..ama sonra alıştım..senin istediğin gibi bir mouse ayarıda düzeltmenin bir yoluda yok heralde.. ( bu oyunda sadece yelek şifreesi bilen varmı)
  • mouse ayarlarına gir ve hepsini off yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_asar

mouse ayarlarına gir ve hepsini off yap

Yok hocam olmuyor öyle denedim herşeyi yok maalesf.
  • Maus ayarlarından olması lazım tek tek deneyerek yap bence.
  • Olmuyo hocam olmuyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olaması lazım ama
  • adamı nereye götürmek istersen oraya çevir bu kadar kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: polterdata

adamı nereye götürmek istersen oraya çevir bu kadar kolay

Benim sorunum adamı yönetememek değil zaten, mouse'ın yukarı-aşağı oynatılınca ya da adam yürümüyorken sağa-sola oynatınca kamera açısını değiştirmesi. Sanırım yok çözümü.
  • kol bul oyun kolları varya onlarda olmuo
  • özel msj le atıyım ben sana çünkü şifre vermek yasak
    quote:

Orjinalden alıntı: cahill

ilk oynadığımda bende sinir olmuştum..ama sonra alıştım..senin istediğin gibi bir mouse ayarıda düzeltmenin bir yoluda yok heralde.. ( bu oyunda sadece yelek şifreesi bilen varmı)
  • var.HİLESİ HEM PARA GÜÇ VE ÇELİK YELEK VERİYOR ŞİFRE BU OYUNDAYKEN YAZ HESOYAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: insan örümcek

var.HİLESİ HEM PARA GÜÇ VE ÇELİK YELEK VERİYOR ŞİFRE BU OYUNDAYKEN YAZ HESOYAM

ya işte o şifreyi biliyom ama lüzumsuz parada veriyor..ne gereği var o kadar paranın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: polterdata

özel msj le atıyım ben sana çünkü şifre vermek yasak
    quote:

Orjinalden alıntı: cahill

ilk oynadığımda bende sinir olmuştum..ama sonra alıştım..senin istediğin gibi bir mouse ayarıda düzeltmenin bir yoluda yok heralde.. ( bu oyunda sadece yelek şifreesi bilen varmı)

eywallah dostum aldım msjı çok makbule geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.