Şimdi Ara

Gta san andreas ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gta san andreastaki polis taksi gibi yan görevleri bitirince ne oluyor oyuna herhangi katkı oluyor mu (fazladan can özel kıyafet vb)

• itfaiye yan gorevlerını bıtırırsen atese karsı dayanıklılıgın oluyor. ama diyerlerını bılmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers
    itfaiye yan gorevlerını bıtırırsen atese karsı dayanıklılıgın oluyor. ama diyerlerını bılmıyorum.

Bilgi için teşekkürler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:12:26 >
  • Oyunu %100 bitirebilmek için gerekli bunlar. Onun dışında pek bir etkisi yoktu diye hatırlıyorum.
  • oyunu %100 bitirmek içinse sadece, yapmaya gerek yok. çok uzun sürüyor ve sonlara doğru bayağı zorluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
    oyunu %100 bitirmek içinse sadece, yapmaya gerek yok. çok uzun sürüyor ve sonlara doğru bayağı zorluyor

Hem ondan hemde ekstra birşey oluyor mu ekstra kıyafet alevlerden etkilenmeme vb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
    oyunu %100 bitirmek içinse sadece, yapmaya gerek yok. çok uzun sürüyor ve sonlara doğru bayağı zorluyor

Hem ondan hemde ekstra birşey oluyor mu ekstra kıyafet alevlerden etkilenmeme vb

Ekstra Kıyafetler için 6 tane kız arkadaşın ile ilişkini %100 yapmalısın. Onun dışında bu saydığın görevler %100 bitirme dışında birşey vermez sana..
  • ama o alevden etklenmeme gerçek bi yerde vardı yok şunu yapınca şu oluyor filan diye ama neredeydi unuttum onu bulursam yazarım.
  • Tek etkisi %100' e değil.
    Ambulans görevini tamamlarsan kırmızı can barın %50 büyür.
    Polis görevini tam hatırlamıyorum ama çelik yelekte dayanıklılık gibi bir şey olabilir. Gri çelik yelek barı daha zor azalıyordu galiba.
    İtfaiyeyi zaten arkadaş söylemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.