Bildirim
Gta san andreas ile ilgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
itfaiye yan gorevlerını bıtırırsen atese karsı dayanıklılıgın oluyor. ama diyerlerını bılmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
itfaiye yan gorevlerını bıtırırsen atese karsı dayanıklılıgın oluyor. ama diyerlerını bılmıyorum.
Bilgi için teşekkürler -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:12:26 > -
Oyunu %100 bitirebilmek için gerekli bunlar. Onun dışında pek bir etkisi yoktu diye hatırlıyorum. -
oyunu %100 bitirmek içinse sadece, yapmaya gerek yok. çok uzun sürüyor ve sonlara doğru bayağı zorluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
oyunu %100 bitirmek içinse sadece, yapmaya gerek yok. çok uzun sürüyor ve sonlara doğru bayağı zorluyor
Hem ondan hemde ekstra birşey oluyor mu ekstra kıyafet alevlerden etkilenmeme vb -
quote:
Orijinalden alıntı: xvint343
quote:
Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER
oyunu %100 bitirmek içinse sadece, yapmaya gerek yok. çok uzun sürüyor ve sonlara doğru bayağı zorluyor
Hem ondan hemde ekstra birşey oluyor mu ekstra kıyafet alevlerden etkilenmeme vb
Ekstra Kıyafetler için 6 tane kız arkadaşın ile ilişkini %100 yapmalısın. Onun dışında bu saydığın görevler %100 bitirme dışında birşey vermez sana.. -
ama o alevden etklenmeme gerçek bi yerde vardı yok şunu yapınca şu oluyor filan diye ama neredeydi unuttum onu bulursam yazarım. -
Tek etkisi %100' e değil.
Ambulans görevini tamamlarsan kırmızı can barın %50 büyür.
Polis görevini tam hatırlamıyorum ama çelik yelekte dayanıklılık gibi bir şey olabilir. Gri çelik yelek barı daha zor azalıyordu galiba.
İtfaiyeyi zaten arkadaş söylemiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X