Bildirim
GTA San Andreas görüntü sorunu...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
oyunun updatelerini yapın -
oyun dosyalarında hata olabilir. -
grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin dosyalarındada bi hata olabilir ısınma nedeniyle de bu sorun olabiliri sistem ozelliklerini yazarmısınız -
Oyunu kaldır ve başka biryerden temin et ondada olursa başka oyunda dene eğer başka bi oyundada hata verirse ekran kartın gitmiş olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
Oyunu kaldır ve başka biryerden temin et ondada olursa başka oyunda dene eğer başka bi oyundada hata verirse ekran kartın gitmiş olabilir.
Başka oyunda böyle olmuyo sadece gta san andreas ta bide ara sıra vice citydede oluyodu acaba trainer kullanıyom diye olabilirmi :D -
quote:
Orijinalden alıntı: arda_skl
grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin dosyalarındada bi hata olabilir ısınma nedeniyle de bu sorun olabiliri sistem ozelliklerini yazarmısınız
İşlemci DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz
Anakart Biostar P4M900-M7 FE
Ekran Kartı NVIDIA GeForce 8500 GT (1024 MB)
RAM DIMM2: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM -
kardeş adam direksiyonu üstüne kımış geliyo kaç -
BU ARKADASIN GÖSTERDİGİ FOTOGRAFIN AYNISINI BENDE YAŞIYORUM ARKADASLAR BEN DAHA ÖNCE BÖYLE BİR SORUN İLE KARSILASMADIM GTA SİLDİKTEN SONRA TEKRAR YÜKLEMEYİ DENEDİM VE BÖYLE YAPMAYA DEVAM ETTİ EGER FORMAT ATSAM DÜZELİRMİ ???? -
quote:
Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten
kardeş adam direksiyonu üstüne kımış geliyo kaç
-
Bendede buna benzer birşey olmuştu ekran kartı driver imin en güncelini ati nin sitesinden indirdim sorun geçti :) güncel driver ini indirip kurmayı dene -
Bana bunun linkini veririmisin indirdigin atimi drivermi ne iyi olur yaa !!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X