Şimdi Ara

GTA:SAN ANDREAS CLASSİC MOD GELİYOR!!!!!!(5 TANE RESİM EKLENDİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
161.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki özellikle çeviri konusunda çok yardımım dokunur, bundan sonraki işler için pm i kullanalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

Peki özellikle çeviri konusunda çok yardımım dokunur, bundan sonraki işler için pm i kullanalım.

Tamam ama ben daha gtaturk yöneticileriyle konuşmadım sonuç çıksın sana dosyaları atıcam bu arada şimdiden sağol,üst konu işi ne oldu söyledinmi yöneticilere?
  • HEP DESTEK TA DESTEK.
    Bir isteğim var oyunlar genelde Ğâvurca ama sen modu TÜRKÇE yap, oynamak isteyen Ğâvurlar Ğâvurca yaması ile Ğâvurca yapsınlar.
  • abi umarım yazın elimde olur oyunun
    yardımcı olabilsem böle bişeyde canım feda ama özür
    abi bide toplam boyut ne kadar olur söyleyebilceğin bişey war mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undrgrndsxx -- 15 Ekim 2005, 18:22:18 >
  • Selam,5 gün giremicem ama konu hemen arkalara düşmüş..
    batugen ve underground@
    sağolun ama her forumda çıkar böle adamlar işte neyse
    modun internetten indirilebilir olan sürümü 1.5 gb olur diye tahmin ediyorum cd sürümü ise oyunun içine gömülü olacağından 7 cd olur diye düşünüyorum...
  • Çok sağolun beyler ama konu hala sabitlenmedi neyse yarın ben oyundan resimler eklicem
  • bence gta türk city benzeri birşey olsun
  • Valla anladığım bişi olsa yardımcı olurdum,ancak modunu oynayarak destek verebilirim,kolay gelsin
  • peki anlamadıım bişi var buy başlı başına bi oyunsa elimden geleni yaparım fakat oyunun asıl yapımcısı bişey demez mi ve bu konuda fikirlerimizi buraya yazalım arabalar vs neler olsun diyorsak yazalım yani eleştirenlere bi cvp olur hiç olmazsa :dediginizide yaptık gibi
  • Classic Mod'un Türkiye ile alakası olmayacakmış.Eskilerin Amerikasını canlandıracakmış.
  • Valla konunun üstlerde tutulması gerçekten beni sevindiriyorBu arada arkadaşlar oyunun yapımcısı buna bir şey demez çünki mod para ile satılmayacak ve rockstarın yaptığı zaten belirtiliyor onun için bir problem yok şimdi oyundan bir kaç resim koyacam
  • Hay ben böyle forumun ya reklama takıldı lanet olası resim burdan veriyorum
     GTA:SAN ANDREAS CLASSİC MOD GELİYOR!!!!!!(5 TANE RESİM EKLENDİ)

•  GTA:SAN ANDREAS CLASSİC MOD GELİYOR!!!!!!(5 TANE RESİM EKLENDİ)
  • Ford Mustang Shelby GT 500'e bayıldım.
  • ne zaman bitecek
  • Tebrik ediyorum. Destek olabileceğimi pek zannetmiyorum daha önceden hiç mod yapımıyla uğraşmadım ama çeviri konusu olursa emin ol arkanda olurum. Bu arada bazı kişiler bu uğraşa olumsuz yaklaşmışlar kesinlikle çok ayıp etmişler. Şu şekilde bir örnekleme yapacağım; Counter-Strike bir moddur ve ilk çıktığı zamanları hatırlarsanız pek iyi sayılmazdı. Şuan geliştirildi ve "Dünyanın en çok oynananan modu" ünvanını aldı.

Son olarak kesinlikle Multiplayer modu koy. Modun oynanabirliğini %100 arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 14 Ekim 2005, 17:39:52 >

Gtadan yeni resimler vermeye devam edicem siz şimdi bununla idare edin 5 dakka sonra bir kaç tane daha eklicem nasıl yeni ev ve araba yakışmışmı cj e yakında tüm grove yenilenecek
  • abi bu modları neden yapıuyosunuz size kakısı ne ?? oynayan açısındann güzel ama siz ne kazanıyosunuz

Bu arada yayax@
    Aslında bize modun katkısı yok ama türkiyeye çok katkısı var türkiyede gta adam gibi bilinmiyor ve çoğu kişi gereksiz zırva oyun diye yaklaşıyor amacımız türkiyede gta yı dahada geliştirmek.Ayrıca bir insanın en ufakta olsa bir şey üretmesi insanı çok mutlu ediyor inan banaMesela ben şu anda o kadar mutluyumki havalara uçuyorum sizin sayenizde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.