Bildirim
gta san andreas
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
e özellklerini wer
mesela işlemci ram ekran kartı ona göre söyliim_____________________________
Sevmek, nokta almaz çocuklar.
Sevmeye nokta koyan sınıfta kalır.
Onun, virgülleri vardır çocuklar.
Sevmek noktalanmaz;
O, noktadır.2262.gün -
bu ne biçim soru bee.. _____________________________ -
çok güldüm yaw _____________________________ -
Arkadaşlar. Bundan 2 gün evveline kadar GTA (SA)'yı çok rahat şekilde oynuyordum. Fakat birden bire ağırlaşmaya ve zaman zaman takılmalar meydana gelmeye başladı. İlk yaptığım klasik işler , sistemi kontrol ettim, disk birleştiricisi , hatta anti-spayları dahi çalıştırıp sistemi kasan istem dışı program araması dahi yaptım. Ama nafile.. Oyun kasılmaya başladı..
Dün ise çok enteresan bir şey oldu.. Oyuna girdim ve birde ne göreyim. Sistem kendi kendine görüntü kalitesini düşürmüş. 1024 lerden bahsederken kendi kendine 900'e bilmem kaç olarak ayarlamış. Bende anlamadım. Bir anlayan varsa el rica yardım
Bu arada kısaca sistemim : P4 (2.8), FX5200 (128 MB), 1 GB ram (512*2) Direx 9.0.c, görüntü kartının en son driver._____________________________
-
Arkadaşlar sorunuma çözüm önerisi verebilecek biri yokmu.... ? Soru yukarıda _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: tuna39
benim pc sorun olmadan gta vice city açıyordu acaba gta san andreas ı da açarmı
açmazwc ne sa ne
yani açarda çok kasar_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Tom006
Arkadaşlar. Bundan 2 gün evveline kadar GTA (SA)'yı çok rahat şekilde oynuyordum. Fakat birden bire ağırlaşmaya ve zaman zaman takılmalar meydana gelmeye başladı. İlk yaptığım klasik işler , sistemi kontrol ettim, disk birleştiricisi , hatta anti-spayları dahi çalıştırıp sistemi kasan istem dışı program araması dahi yaptım. Ama nafile.. Oyun kasılmaya başladı..
Dün ise çok enteresan bir şey oldu.. Oyuna girdim ve birde ne göreyim. Sistem kendi kendine görüntü kalitesini düşürmüş. 1024 lerden bahsederken kendi kendine 900'e bilmem kaç olarak ayarlamış. Bende anlamadım. Bir anlayan varsa el rica yardım
Bu arada kısaca sistemim : P4 (2.8), FX5200 (128 MB), 1 GB ram (512*2) Direx 9.0.c, görüntü kartının en son driver.
Bahsettiğin sorunlar bende de oluyo, oyunu 800x600 low detailde bile oynayamıyorum, oyundaki atlamalardan gidemiyorum doru düzgün. HDD sürekli işlem yapıyo, bişeyler yüklüyo oyun esnasında. Sende de böyle oluyo mu?_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: Phoneix TUR
quote:
açmazwc ne sa ne
yani açarda çok kasar
Ustam olurmu yaaww. Diyorum yaa. 1 Hafta öncesine kadar çok rahat oynuyordum. Gözünü seveyim. Mutlak bir terslik var. Ama eminimki makinadan değil. İçerikte birşeyler oldu.. Ama bulamadım.
Yoksa 20 gündür iyi çalışan ve kasılmayan makina nasıl olurda birden bire kasılmaya başlar. ? değilmi ?_____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: MaTaDoR
Bahsettiğin sorunlar bende de oluyo, oyunu 800x600 low detailde bile oynayamıyorum, oyundaki atlamalardan gidemiyorum doru düzgün. HDD sürekli işlem yapıyo, bişeyler yüklüyo oyun esnasında. Sende de böyle oluyo mu?
Yok Usta. Bende herhangi bir işlem yapmıyor ve yükleme veyahut ona benzer sesler-işler çıkarma durumu yok. Yalnızca kasılma oldu birden bire. Bende anlamadım_____________________________ -
Yokmu hala tam cevap verebilecek bir arkadaş ? _____________________________ -
bişey soyliyim ...kasılmalar vs... ile ilgili sorunlrı olan kardesler cok zahmetli ama bi format atın makineye..bende de bi takım sorunlar vardı bi turlu cozulmedi en son care bastım formatı canavar oldu canavar.... _____________________________ -
ya vice cityle san adreasın görüntüleri hemen hemen aynı çalıştırır _____________________________ -
benim pc de de ilk oynadığım zamanlar arada kasılıyordu şimdi düzeldi hiçbirşey olmuyor _____________________________ 135
├┼┼╕
246R -
quote:
Orjinalden alıntı: saygin21
bişey soyliyim ...kasılmalar vs... ile ilgili sorunlrı olan kardesler cok zahmetli ama bi format atın makineye..bende de bi takım sorunlar vardı bi turlu cozulmedi en son care bastım formatı canavar oldu canavar....
başka bir yolu yok mu kardeş_____________________________ Alim ile sohbet etmek, cana mercan incidir; Cahil ile sohbet etmek, günde bin can incitir... -
quote:
Arkadaşım soruyu sorarken düzgün niye sormuyorsun? Aslında sadece sen değil bunu yapan bir çok arkadaş var. İkisi birbirinden farklı oyunlar. Vice city'yi çalıştıran bilgisayar her oyunu çalıştırır. Hangi ayarlarda nasıl çalışacağını mı soruyorsun? Hatta onu bile cevaplayamam Vice City'nin nasıl çalıştığını yazmamışsın. F.E.A.R.'ı yükle o da çalışır ama ben F.E.A.R. oynadım bile diyemezsin. Neyse orta ayarlarda çalıştığını var sayarak düşük seviyede çok takılmadan oynayabileceğini söyleyebilirim._____________________________ -
arkadaşlar ben gta san andreas istanbul ml,odu istiyorum nas9ıl bulucam bana atarmısınız
_____________________________ ...Her delikanlının bir sevgilisi olabilir ama her kızın bir delikanlı sevgilisi olamaz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X