Bildirim
GTA San Andreas
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
türkçe yaması var onu kur konuşmaların hepsinin türkçesini alt yazı olarak veriyor
bi bak bulamazsan upload edeyim
yalnız yarına upload edebilirim -
GTA SA topiciğinde aradım ya link kırık ya da uzun süre downlolad edilmediğinden dolayı dosya kaldırılımış...uploadını dört gözle bekliyorum üstad... -
arkadaşım sana bişey diyim şimdi trgamer a gir haberlere tıkla taaaaa 2005 in haberlerine gel orda gezerken bulabilirsin(tabi bu 20-25dk nı alabilir) -
googleye san adreas türkçe yama yaz orada bulabilirsin -
www.gtaturk.com -
bir allahın kulu yok mu upload edecek? -
bekle kardeş geliyor
upload ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 31 Ekim 2006; 2:59:02 > -
quote:
Orjinalden alıntı: combata
bekle kardeş geliyor
walla mı?gecenin bir yarısı beni mutlu ettin yaa...allahta seni mutlu etsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: iron eagle
quote:
bekle kardeş geliyor
walla mı?gecenin bir yarısı beni mutlu ettin yaa...allahta seni mutlu etsin...
söz verdik napalım
http://rapidshare.com/files/1366545/GTA_San_Andreas_2.2.rar.html
hayrını gör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 31 Ekim 2006; 3:01:24 >
-
saol kardeşimmm...bir tanesin...bu gta nın yeni sürümleri pc ye çıkacak mı?bir bilgin var mı? -
quote:
saol kardeşimmm...bir tanesin...bu gta nın yeni sürümleri pc ye çıkacak mı?bir bilgin var mı?
kesinlikle çıkacaktır ama kesin tarih ne bilmiyorum yarına onlarıda söylerim ben kaçar ii gec -
quote:
quote:
saol kardeşimmm...bir tanesin...bu gta nın yeni sürümleri pc ye çıkacak mı?bir bilgin var mı?
kesinlikle çıkacaktır ama kesin tarih ne bilmiyorum yarına onlarıda söylerim ben kaçar ii gec
sanadaaa...bende türkçe yamalı gta sa mı oynayayım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X