Arkadaşlar GTA - SA ' da helikopteri bulabilenler var mı? Şehirde paraşütün olduğu yüksek binanın üstünde "H" var ama oraya da hiç helikopter gelmedi. Helikopter bulamadım yoksa yok mu???
"Boat school" bot okulunun yakınlarında bir katlı binanın üzerinde bir tane var.
Çok Teşekkürler Bişey daha sorucam sana arkadaşım ; İlk başladığımız şehirde mi yoksa başka şehirde mi??? Eğer zahmet olmazsa yerini işaretleyip resimlersen çok daha mükemmel olur.
Helikopter istiyorsan hilesini yazarsın HİLESİ:ohdude Ama yok başka yerden bulacam dersen havalimanlarında bol bol var birde askeriyede son model gelişmişleri var ama askeriyeye gidersen orda senin leşini yere sererler onunda hilesi var HİLESİ:aezakmı Yazar girersin askeriyeye o zaman birşey olmaz ve denizde olan kum kadar helikopter bulursun
eywallah kardeş saolasın
Hile
O helikopteri aramanın zevkini yok ettiniz işte yazık
1 tane Los Santos plajında 2 tane San Fierro Hastanesinin çatısında var.Ayrıca havaalanlarında da bulabilirsin.
Uçus sertifikasını aldıktan sonra havaalanlarına girebilirsin orda kesinlikle bulursun.
Bu arada nerelerdesin yaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: hypnertocmacia
Uçus sertifikasını aldıktan sonra havaalanlarına girebilirsin orda kesinlikle bulursun.
Bu arada nerelerdesin yaaaaaaa
ben buralardayımda sen yoksun hacı
quote:
Orjinalden alıntı: ilhan3007 Helikopter istiyorsan hilesini yazarsın HİLESİ:ohdude Ama yok başka yerden bulacam dersen havalimanlarında bol bol var birde askeriyede son model gelişmişleri var ama askeriyeye gidersen orda senin leşini yere sererler onunda hilesi var HİLESİ:aezakmı Yazar girersin askeriyeye o zaman birşey olmaz ve denizde olan kum kadar helikopter bulursun
Saol arkadaşım buldum sayende
yaa siz gta san andreası yüklediniz oynuyorsunuz yüklemeyi başaramayan erdem arkadaşınıza bi zahmet yardım ederseniz sevinirim.Msn:erdemulker001@hotmail.com
3.adada marinada denizcilik okulunun çatısının üstünde war...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme