Şimdi Ara

GTA-SA Şehiri iyi bilenler YARDIM ! ! ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA - SA ' da helikopteri bulabilenler var mı?
    Şehirde paraşütün olduğu yüksek binanın üstünde "H" var ama oraya da hiç helikopter gelmedi.
    Helikopter bulamadım yoksa yok mu???

• "Boat school" bot okulunun yakınlarında bir katlı binanın üzerinde bir tane var.
  • Çok Teşekkürler
    Bişey daha sorucam sana arkadaşım ;
    İlk başladığımız şehirde mi yoksa başka şehirde mi???
    Eğer zahmet olmazsa yerini işaretleyip resimlersen çok daha mükemmel olur.
  • Helikopter istiyorsan hilesini yazarsın HİLESİ:ohdude Ama yok başka yerden bulacam dersen havalimanlarında bol bol var birde askeriyede son model gelişmişleri var ama askeriyeye gidersen orda senin leşini yere sererler onunda hilesi var HİLESİ:aezakmı Yazar girersin askeriyeye o zaman birşey olmaz ve denizde olan kum kadar helikopter bulursun
  • eywallah kardeş saolasın
  • Hile

O helikopteri aramanın zevkini yok ettiniz işte yazık
  • 1 tane Los Santos plajında
    2 tane San Fierro Hastanesinin çatısında var.Ayrıca havaalanlarında da bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uçus sertifikasını aldıktan sonra havaalanlarına girebilirsin orda kesinlikle bulursun.

Bu arada nerelerdesin yaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

Uçus sertifikasını aldıktan sonra havaalanlarına girebilirsin orda kesinlikle bulursun.

Bu arada nerelerdesin yaaaaaaa

ben buralardayımda sen yoksun hacı

quote:

Orjinalden alıntı: ilhan3007
    Helikopter istiyorsan hilesini yazarsın HİLESİ:ohdude Ama yok başka yerden bulacam dersen havalimanlarında bol bol var birde askeriyede son model gelişmişleri var ama askeriyeye gidersen orda senin leşini yere sererler onunda hilesi var HİLESİ:aezakmı Yazar girersin askeriyeye o zaman birşey olmaz ve denizde olan kum kadar helikopter bulursun

Saol arkadaşım buldum sayende

• yaa siz gta san andreası yüklediniz oynuyorsunuz yüklemeyi başaramayan erdem arkadaşınıza bi zahmet yardım ederseniz sevinirim.Msn:erdemulker001@hotmail.com
  • 3.adada marinada denizcilik okulunun çatısının üstünde war...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.