Şimdi Ara

[GTA-SA:MP] SAINTS ROLEPLAY - innovation of the samp

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [GTA-SA:MP] SAINTS ROLEPLAY - innovation of the samp



    Anasayfa: saints-roleplay.com (Aktif)
    SA-MP: samp.saints-roleplay.com (%76)
    Teamspeak3: ts3.saints-roleplay.com (%100, beta konumunda farklı makine üzerinden geçici açıldı.)
    Forum: saints-roleplay.com/forum (%84)
    Facebook(Grup): /groups/1211102848992687/
    Facebook(Sayfa): /saintsroleplay2018
    Steam: /groups/roleplaysaints



    Saints Roleplay, yakın bir süre içerisinde aktif edilecek olan, oyuncuya yönelik bir rol yapma platformudur.



    Los Santos'a hoşgeldin, yabancı. Bu şehir senin geldiğin yerden biraz farklı. Buraya uyum sağlamada zorluk çekebilirsin, ama bil ki katlandığın zorluklardan sonra şehrin yeni kralı sen olacaksın. Bu şehrin sokaklarına adım attığında ilk karşılaşacağın şey akrep zehri olacak. Evet yabancı, bu şehirde kokainin bir diğer adı akrep zehri olarak geçer. Çok fazla bilinmez ama Doğu Yakasında, Akrep lakaplı bir uyuşturucu baronu yüzünden bunların böyle anıldığı söylenir. Sokak başlarında bu zehirleri pazarlayan adamları çok basit şekilde anlayabilirsin. Sana göz kırparlar. Fakat dikkat et bir çete savaşının ortasına düşme, son dönemlerde bu köşeler için çok kan döküldüğünü bilmeni isterim. Sokaklardan biraz çıktıktan sonra Ricy'nin kumarhane zincirleriyle karşılaşacaksın. Evet, bu Casino'ların hepsi Ricy denen adama bağlı çalışır. Eğer yanında yeşilliğin varsa paranı katlamayı düşünebilirsin. Oradan çıktığında Alhambra'da ki büyük parti için seni bekliyor olacaklar. Burada çıtır kızlardan birini tavlayabilir veya çekilişlere katılarak ödüller kazanabilirsin. Şehrin biraz daha içlerine girdiğinde hareketlerine biraz dikkat etsen iyi edersin. Belalı tiplere ters bakarsan seni iki dakikada oracıkta harcayabilirler, aksine onlara güvenini kazandırabilirsen seni kardeşleri sayarlar. Bir sorunla karşılaştığında 911'i tuşlayabilirsin yabancı, fakat bil ki bu şehirde her polis memuru iyi niyetli değil. Takım elbise giymiş belalı tipler karşısında polis çağırmanı tavsiye etmem, haklı olan sen olsan bile hapse giren sen olabilirsin.


    GİRİŞ

    Bilmeyenler için söylememiz gerekirse, Saints Roleplay yeni bir çalışma olsa da, siz oyuncularımız arasında uzunca süre geçirmiş, tecrübeli bir yönetim ekibi tarafından oluşturulmuş bir projedir. Geçmişte başka sunucularda oynayarak, izleyerek edindiğimiz tecrübelerle çıkarttığımız derslerle sizi mağdur etmeyecek, eğlendirecek ve sürekli olarak farklılıklarla göz önünde kalacak ve kalıcı bir platform olmayı hedefliyoruz. Kendimizce bu platformu bir bina olarak gördük, sizler ise binamızda kalacak insanlarsınız, sizin önerileriniz doğrultusunda kaldığınız evinizi ve bulunduğunuz apartmanı en iyi hale getirmek bizim önceliğimiz olacaktır.

    Geçmişte farklı sunucularda roleplay üzerine, sosyal medya üzerine giderek daha büyük kitlelere erişme hedefimiz var iken, bu dönem Saints Roleplay çatısı altında ilk ve şuan için tek amacımız oyuncularına eksiksiz hizmet veren ve büyük kitlelere erişen roleplay sunucusu olmaktır. Bunu başarmak tabii ki hem bizlerin, hem sizlerin elinde. Biz sizlere bu apartmanı, evleri elimizden geldiğince güzelleştirip sağlayacağız, sizden beklentilerimiz ise sadece oyunu belirlediğimiz kural çerçeveleri içerisinde oynamanız olacaktır.

    Saints Roleplay

    Biz neden varız? Farkımız ne olacak? Hangi hataları yapmamaya özen göstereceğiz?

    Yukarıda da belirttiğimiz gibi ilk ve şuan için tek hedefimiz oyuncularımıza eksiksiz hizmet veren, büyük kitlelere erişebilen rol yapma platformu sunmaktır. Evet, bu dönemde bu tarz bir söz söylememiz oldukça iddialı ama neden olmasın? Önümüzde bir engel mi var? Elbette hayır. Sadece tabularımızı yıkarsak, elimizden gelenin en iyisini yaparsak bunu başarabiliriz. Biz yönetim ekibi olarak fazlasıyla buna hazırız ve kendimize güveniyoruz. Yaz tatili sunucusu olmak yerine, SA:MP Türkiye'nin sonuna kadar göz önünde kalmayı planlıyoruz.

    Her sunucunun bu güne kadar bitmesinden ben üç farklı sebep çıkarttım, birincisi yönetim, ikincisi geliştiren kişi, üçüncüsü ise oyuncu kitlesidir. Ama şunu söylemem gerekirse, yönetim en başta gelmektedir. Yönetim geliştiriciyi etkiler, geliştirici yönetimin istediği sistemleri uygular, geliştiricinin getirdiği sistemler oyuncuyu etkiler, yönetimin yönetiş biçiminde ise oyuncu etkilenir, insanların ağzına da laf verilirse bu sunucunun olumsuz etkilenmesi kaçınılmaz olur.

    Bizde bu nedenle, ilk adımımızı atarken üç adımımızı da hesap ederek bunu yapmak istiyoruz. Bizimle birlikte eğlenen oyuncularımız olduğu zaman, biz daha ne isteyebiliriz ki?

    Yöneticilerle elbette problem yaşayabilirsiniz, amacımız bunu en aza indirmek, bunun için zaten sizinle iç içe olacak bir yönetim ekibimiz, insan kaynakları kadromuz bulunmaktadır. Bir yöneticiyle ters düşmeniz ile birlikte sunucuya hakaretler savurmak yerine bizimle iletişime geçerseniz çok daha faydalı sonuca ulaşabilirsiniz, burada herkesin bir üstü var. Bir yönetici ile ufak bir problem mi yaşadınız? Bunu genel yöneticiye iletin, onun halledemeyeceği bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? Onunda üstündeki kişi olan sunucu yönetimine gidin, bu da mı olmuyor? Sunucunun sahibi var. Elbet bir şekilde probleminiz çözülecektir, gözünüz arkanızda kalmasın.

    Yöneticiler tarafından yaşanabilecek problemlere bir çözüm bulduğumuza göre, oyun içerisinde sizleri neler mi bekliyor? Rol ve sistem üzerinden para kazanabileceğiniz ayrı ayrı meslekler, neredeyse her kitleye hitap eden kilit rol ortamları demem yeterli olacaktır. Bunu takip eden yönetim ekibi ise, bununla birlikte insanların sıkılmayacağı birçok rol üzerine, eğlence üzerine etkinlikler yapacağız.

    Forum ve Biletler

    Oyun içi ile birlikte, forumda bizim için önemli bir etken. SA:MP Türkiye içerisinde tam anlamıyla forum kültürünün yaşandığını, yaşanabildiğini düşünmüyorum. Monotonlaşmış bir forum olmak istemiyoruz, birlik tanıtımı aç, adam vur, resmini çekip yolla tarzı forumlardan yanı sıra gerçekten forum havası katmaya çalıştık. Gereksiz bilgilerden sakınıp, sizlere gerektiği zaman blog, gerektiği zaman forum havasını yaşatacak bir forum hazırladık.

    Standart bölümlerimiz elbette mevcut, takibi ise yetkililerimiz tarafından yapılmaktadır. Bizlere gönderdiğiniz destek bildirimleri(biletler) ile aktif olarak ilgileneceğiz, sizleri bu tarz durumlarda mağdur etmek istemiyoruz. Size şunun sözünü şimdiden verebilirim ki, maksimum 72 saat içerisinde konunuz incelenip bir sonuca kavuşturulacaktır(tabii ki olağanüstü durumlar buna dahil değil).

    Sizlerden tek isteğimiz ise, forumun forum, oyunun oyun olduğunun farkına varmanız. Oyun içerisinde bir düşman birlik olmanız, forumda birbirinize sataşma hakkı vermiyor. Karşınızdaki kişi bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde kural ihlali yapmış olabilir, bunun için oyuncu şikayetlerini zaten aktif ettik ve şikayetinizi en verimli şekilde yapabileceğiniz şablon hazırladık. Biz Saints Roleplay yönetimi olarak zaten bu tarz problemleri çözüme en iyi şekilde kavuşturacağız.



    Tanıtım konumuz sürekli olarak güncellenecek, yorumlarınız takip edilip yönetim üyeleri tarafından değerlendirilecektir. Kısacası sizlerden her türlü yorumu almaya açığız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EoIo -- 15 Nisan 2018; 17:23:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.