Şimdi Ara

Gta sa ilginç olaylar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok enteresan bunları nasıl gördün helal valla bide kendimi dikkatli oyun oynayan birisi sanırdım
  • kocaayak meselesini ben yaşamadım ama doğru.Youtubeda bununla ilgili bir görüntü bile vardı.İlk göreverden birinde Ryder ile beraber bir eve girip oradaki Ballasları döversiniz.İçeri ilk girdiğinizde Karşı taraftaki odada hatunun birisi bir Ballasa oral sex yapmaktadır.Bu da benim gördüğüm ilginç durum.Birde hayatta hiç bir oyunda hile, şifre kullanmamda bilmemde ama bir defasında sokaktaki herkes yakuza olmuştu kılıçlarla dolaşıyorlardı.Tüm araçlar da siyah renk olmuştu.Hiç bir şey anlamamıştım.Birde türkçe altyazılı olan yamayı kuramıyorum o da benim ilginç durumum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milanrapaic -- 31 Mart 2008; 14:59:36 >
  • o bindiğim Rossi'nin motoru muymuş

• şu Türkiye modunu oynayan varmı acaba ? yada bana bi mod önerebilecek ?

bide hot cafe moddan ss alabilirmiyiz merak ettik de

Gta sa ilginç olaylar
  • Çok ilginç valla ^^ Paylaşım için teşekkürler.Oyunu bir daha yüklemeyeüşeniyorum ama merak ettim şimdi : D
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR
    bide hot cafe moddan ss alabilirmiyiz merak ettik de

O olmaz işte :D
  • @milanrapaic

KocaAyak diye bir şey yok.YouTube'da gördüğün görüntüler oyun üzerinde "modlar" ile oynama yapılarak çekilmiş.Aynı şekilde bakarsan Serikatil(Scarface) ve UFO görüntüleride bulman mümkün.

@ucanpırasa

HotCofe modunun SS'lerini koymak bırak burayı bir çok GTA forumunda bile yasak.çünkü Hotcofe +18 bir moddur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Koca Ayak tamamen palavra.Bir çok forumda tartışıldı ve böyle bir şeyin olmadığı kanıtlandı tıpkı Area 51 'deki UFO var iddası gibi.

y0utu*e da koca ayak ve ufo videoları var
  • Hemen senin mesajının üstündeki mesajı oku istersen.O videoların oyunun orjinalliği ile oynanılarak yapılıyor.

Örnek;
    Oyundaki kuş "txt" sini UFO ile değiştiriyor ve oyundaki kuşlar UFO şeklini alıyor.Daha sonrada bunun videosunu çekerek YouTube koyuyor.
  • harbi enteresan bunlara nasıl dikkat ettin
  • Bu konular 3 yıldır GTA forumlarında

Arkadaş copy/paste ustalığı yapmış.
  • Bide Şöyle Bişi Var Ryderi Öldürdüğümüz Halde Arabası Evinin Önünde Bazen Gidiyor Bazen Geliyor TAM Bİ SAÇMALIK!
  • Hani Şu Olay Varya Sevgili İle Yapılan Olay Evde Yapıyosun Gerisini Sen Bul Ama Sapıkca Bişi! :P Ama Bence Oynama :D Yaşına Uymaz
  • videodakilerin bir kısmını gtada aradım ve buldum şu gemideki atom bombaları felan
  • gizli tünel buldumm
  • Çok ilginç şeyler var bir çölde dolaşırken CJ'in annesinin hayaleti gibi ve koca ayak bilmiyorum ama ufo'yu ben gördüğüm için ufo olduğunu biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Bu konular 3 yıldır GTA forumlarında

Arkadaş copy/paste ustalığı yapmış.

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mea97

http://www.izlesene.com/video/gta-san-andreas-sirlari/1147104

Video güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.