saolasın da ben hanı bı arkadas yt de paylasmıstı eflc için ıste normal insan gibi olun felan onu kastetmiştim ama yinede cevap yazdığın için teşekkür ederim
saolasın da ben hanı bı arkadas yt de paylasmıstı eflc için ıste normal insan gibi olun felan onu kastetmiştim ama yinede cevap yazdığın için teşekkür ederim
hocam imza kuralların sülalesine isyan etmiş
mta oyna
Şimdi ayırmak lazım tabi. İki şekilde bitirmek var. Birincisi oyunun senaryosunu bitirmek bir diğeri de ek görevlerle birlikte %100 bitirmek. Senaryoyu bitirdikten sonra diğer görevleri yapıyorum ben. Polis, taksi, itfaiye, ambulans, sprey, bisikletle pizza dağıtıyorduk sanırım, bir şeyler falan topluyorduk(tam hatırlamıyorum). Bunları yapabilirsin.
Baktın sıkıldın bunlardan. Tak polisleri peşine dağa çık Eşkiya misali
Yine polislere bulaşıp havada aksiyon yapabilirsin. Jet ya da helikopter kullanarak. Manitalarınla takılabilirsin. Denis vs.
Dağa çıkıp en yüksek noktadan paraşütsüz atlıyorum bazen
Şimdi ayırmak lazım tabi. İki şekilde bitirmek var. Birincisi oyunun senaryosunu bitirmek bir diğeri de ek görevlerle birlikte %100 bitirmek. Senaryoyu bitirdikten sonra diğer görevleri yapıyorum ben. Polis, taksi, itfaiye, ambulans, sprey, bisikletle pizza dağıtıyorduk sanırım, bir şeyler falan topluyorduk(tam hatırlamıyorum). Bunları yapabilirsin.
Baktın sıkıldın bunlardan. Tak polisleri peşine dağa çık Eşkiya misali
Yine polislere bulaşıp havada aksiyon yapabilirsin. Jet ya da helikopter kullanarak. Manitalarınla takılabilirsin. Denis vs.
Dağa çıkıp en yüksek noktadan paraşütsüz atlıyorum bazen
hmm saol denıcem
Seri katil ol. Kimsenin görmediği bir yerde insanları öldür.
quote:
Orijinalden alıntı: HungerGames
Seri katil ol. Kimsenin görmediği bir yerde insanları öldür.
saol
Mekanlara git dağdan atla, sokakta insan öldür, hile yazıp 6 yıldızla polislerden kaçmaya çalış vb.
quote:
Orijinalden alıntı: Blank Infinity
Mekanlara git dağdan atla, sokakta insan öldür, hile yazıp 6 yıldızla polislerden kaçmaya çalış vb.
saol
Multiplayer
quote:
Orijinalden alıntı: GunslingeR085
Multiplayer
crash vermese ılk ısım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme