Şimdi Ara

GTA S.A. Da Yapamadığım Görev

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki dışlayacaksınız, hala gta s.a. oynayan kaldımı diyeceksiniz ama yardımınız lazım. Oyunda 2 tane müziğin ritmine uyma görevi var. Nedense tuşların çoğuna tam zamanında basmama rağmen çok düşük puanlar alıyorum ve bir türlü geçemiyorum. Zamanında basmama rağmen oyun kabul etmiyor. Bunun bir sırrı falan mı var. Yapamadım bir türlü.

• Dostum merak etme yalnız değilsin geçen benimde canım çekti yeniden yükledim Eğer laptopta oynuyosan sorun olabilir bide w,a,s,d tuşlarını dene istersen.
  • eger kalvyeden oynuyorsan sagdaki 8 6 2 4 tuslarıyla yapıyorsun leptoptan oynuyorsan o tuslar olmadıgı icin zorluyo tabi
  • Hocam klavye de ben numlock tuşlarını denedim olmadı. w,a,s,d işe yarıyor şuan masaüstünde. Ama zamanında basmama rağmen algılayamıyor oyun. Açıklamaktan utanıyorum ama daha nce çok kez oynadım s.a ı ve hep bu görevler yüzünden bıraktım oyunu.
  • tuşlara çok sert ve tam bas,ben öyle geçmiştim zamanında
  • onu bende yapamadıydım
  • Ben sayı tuşları ile yapıyordum o hareketleri. En azından yeterli puanı alıp geçiyordum. Ama bu Gta serilerinde en nefret ettiğim olay uzaktan kumandalı helikopter kullandığımız bölümlerdir. Ustalaşıp bölümü geçene kadar anam ağlıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Belki dışlayacaksınız, hala gta s.a. oynayan kaldımı diyeceksiniz ama yardımınız lazım. Oyunda 2 tane müziğin ritmine uyma görevi var. Nedense tuşların çoğuna tam zamanında basmama rağmen çok düşük puanlar alıyorum ve bir türlü geçemiyorum. Zamanında basmama rağmen oyun kabul etmiyor. Bunun bir sırrı falan mı var. Yapamadım bir türlü.

zamanında basıyorum dediğin yer yuvarlağın tam içimi ?
    bak şöyle bişeyde olabilir konfigrasyonunu bilmiyorum ama muhtemelen sende ses oyunda önden gidiyo olabilir
    istersen grafik detaylarını kısıp tekrar dene okların gelişi sesle dengeli olması lazım
    bu plajdaki görev sanırım ses sistemi çalma görevi :)
    yada müziğe kulak ver
    danslarda dikkat ettiysen müziğin bass veya kick kısımlarında oklara basmanı istiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Ben sayı tuşları ile yapıyordum o hareketleri. En azından yeterli puanı alıp geçiyordum. Ama bu Gta serilerinde en nefret ettiğim olay uzaktan kumandalı helikopter kullandığımız bölümlerdir. Ustalaşıp bölümü geçene kadar anam ağlıyordu.

Aynen katılıyorum hocam. V.C. de çok zor yapmışlardı.

lancelot83 => Tam yuvarlağın ortasında bastım oldu hocam. Ya erken ya geç diyordu ama sonunda yapmayı başardım. Dün arabalı ve danslı görevleri yaptım. Çok sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.