Şimdi Ara

GTA OYUNUNU PC DEN SILDIM LUTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM MILLET 2 AYDIR BEKLIYORDUM EN SONUNDA BUGUN OYUNU TAM INDIRDIM INTERNETTEN.VE BILGISAYARA YUKLEDIKTEN SONRA FARKINA VARMADAN KOSKOCA 4 KUSUR GB LIK OYUNU SILMISIM,AMA YUKLEDIGIM DURUYOR,yani oyunu oynayabiliyorum su anda. ne yazikki pc ye format atmam gerekir acaba yukledigim dosyalari c den d ye nakletsem format attiktan sonra oyunu hd ten tekrar oynayabilirmiyim.?yoksa oyunun oyle bir ozelligi yokmu?bazi oyunlarda oluyorda onun icin sordum.simdiden hepnize tesekkurler
    not :cop tenekesindede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 21 Kasım 2005, 22:46:18 >

• yokmu bu isten anlayan kimse yahu?
  • C den Dye al sen oyunu sonrada format at. Ondan sonra D de oynamasa tekrar C ye çek oradan crakla tekrar o zaman oynar.
    quote:

Orjinalden alıntı: BABA ADAM

SLM MILLET 2 AYDIR BEKLIYORDUM EN SONUNDA BUGUN OYUNU TAM INDIRDIM INTERNETTEN.VE BILGISAYARA YUKLEDIKTEN SONRA FARKINA VARMADAN KOSKOCA 4 KUSUR GB LIK OYUNU SILMISIM,AMA YUKLEDIGIM DURUYOR,yani oyunu oynayabiliyorum su anda. ne yazikki pc ye format atmam gerekir acaba yukledigim dosyalari c den d ye nakletsem format attiktan sonra oyunu hd ten tekrar oynayabilirmiyim.?yoksa oyunun oyle bir ozelligi yokmu?bazi oyunlarda oluyorda onun icin sordum.simdiden hepnize tesekkurler
    not :cop tenekesindede yok.

• benim de san andreas eski windowstan kalma ve çalışıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.