Merhaba Arkadaşlar Önceden Bende Gta Iv Eflc vardı ve lowda bi 26 dk filan oynayıp öldüğümde oyun aşırı kasıyordu fakat ölmeden önce highde bile kasmadan oynuyordum ve oyunu sildim.Daha sonra media get torrent ile aramaya GTA IV yazdım Ve Orda GTA IV PC Version Yazanı indirdim ve kurdum oyun tamamen orjinal ve herhangi bir kasma sorunuda yok bilmiyorum oyundanmı ama oyun arkadaşın şöle bir sistemi var -2,5 Gb Ram -1015 Mb Ekran Kartı -2,1 Ghz İşlemci ile oyunu kasma İle oynadık Daha önce yüklediği oda kasıyordu ama bu kasmıyor ve ayarlar gelince 1.0.4.0 patch kullanın ve ayarları şöle yapın Tex.Quality:Medium -Shadow Quality:High-Very High Farketmez -water Quality:Low -Tex.Filter Quality:Medium İle Oyun 0 Kasa ile oynanabiliyor ve tekrar hatırlatıyorum bu mediagetten indirdiğim oyun tamamen orjinal belkide oyunda bişey var repack değil hadi İndirelere ve İndirecek Olanalara Kolay Gelsin :D
Peki kasma oldugu zaman hangi suurum yukluydu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1.0.3.0 o çok sorunlu ya araba kontrolleri daha zayıf ondan sonra roket atar gökdelenden düşerken coşuyor :D