arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum ve size bir kaç sorum olacak son zamanlarda çıkan nerdeyse en yüksek sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan gta 4 oyununu ;
p4 3.0ghz (2.7ghz olarak çalışıyor) 478p işlemci asus p4v8x-x anakart 2gb ddr400 ram ve geforce 7300gt ekran kartım ile gece gündüz farketmez 7ile 9 arası fps alıyorum sırf şu oyunlarda kasma olmasın die yeni pc alıcam inş
Gigabyte M785GM-US2H Am3 anakartı almayı düşünüyorum ram olarak 2 ve ya 4gb takıcam 1066mhz işlemci ne önerebilirsiniz beni baya bi idare edecek anakartta hdmi mevcut yeni alacağım 22" lcd de de hdmi mevcut fullhd filmde bakıcam anakartın onboard ekran kartıda fena değil hd4200 dx10.1 sizin tavsiye edeceğiniz işlemci ile bu 3 bileşeni şimdilik kullanıcam bi kaç aya kadar da HD4850 takmayı düşünüyorum full detayda bütün herşey açık bi şekilde kasmadan oynayabilirmiyim
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederimm..iyi günler...
Bence elinizdeki sistemi komple satın , çünkü anakartınız ayıptır söylemesi dandik , ancak pentium işlemci takabilirsiniz yeni nesil işlemcilerle uyuşmuyor.Bu sistemi komple 200-300TL'ye satın , 1000TL'ye mükemmel bir kasa yapın kendinize , full ayar oynarsınız öyle.HD 4870 var bende , 4850 de güzel karttır high'ta rahat oynatır.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
Bence elinizdeki sistemi komple satın , çünkü anakartınız ayıptır söylemesi dandik , ancak pentium işlemci takabilirsiniz yeni nesil işlemcilerle uyuşmuyor.Bu sistemi komple 200-300TL'ye satın , 1000TL'ye mükemmel bir kasa yapın kendinize , full ayar oynarsınız öyle.HD 4870 var bende , 4850 de güzel karttır high'ta rahat oynatır.
neden ayıp olsun ya dandik zaten bende biliyorum 5-6 yıl oldu sisteminizi yazın yorum yapalım bölümüne de yazdım oraya da bi bakarsan
en mantıklısı imkanınız varsa yeni pc almak gta 4 oynayacaksan gtx 260 amp2 bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: soloman_963
en mantıklısı imkanınız varsa yeni pc almak gta 4 oynayacaksan gtx 260 amp2 bak derim
HD 4850 - HD 4870 filan da iyi oynatır gta4'ü fakat ileriye dönük bir şey yapmak lazım o yüzden dx11 kartlara da bakabilirsin belki.
ya iyi diosunda mertcan kardeş daha dx10 nun hadi ondan geçtim 10.1i bile göremedik :s dx11 olsa nolur ki hem fiyatları çok uçuk 450 500 civarıdır büyük ihtimal
Tamam işte HD4830 , HD4850 gibi alternatif kartları tercih edebilirsin , bunlar da gta4'ü high'ta oynatır işlemcin iyi olunca.
işlemci olarak phenom II x4 3.0 düşünüyorum bu arada high değil de highest miydi neydi ondan olmuyor mu kurtarmıyo mu
quote:
Orijinalden alıntı: darkhelpme
işlemci olarak phenom II x4 3.0 düşünüyorum bu arada high değil de highest miydi neydi ondan olmuyor mu kurtarmıyo mu
Kurtarır tabi ben misal verdim orda , siz bütçeyi ayırın very high - highest hepsine ulaşılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme