Şimdi Ara

GTA IV San Andreas HD Olarak Geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=551679

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 30 Mayıs 2011; 0:20:14 >
  • Ben o kadar orjinal yapabileceklerini sanmıyorum. Ama o görevler filan gelirse harbiden güzel olur yani
  • Son video Euphoria motoru ile yapılmış gibi. Eğer GTA 4 gibi olursa çok iyi olur ama içerik aynı olduktan sonra pek fazla bir işe yarayacağını sanmam.
  • yha iyi güzel de zaten united die bi mod var bu modda gta 4 için san andreas ve vice city adalarını liberty city adasının sağ ve sol kısımlarına koymuş yani 3 ada da var.bence gta san andreas ın da 4 ün de united modunu oynayın derim.

ayrıca fun lar bi yamayı yarım yamalak yapar sözüne inat united var.united i yapan da fun.(haa united de hd)
  • Gelince oynarız V çıkana kadar idare eder.
  • Güzel olacak gibi.
  • Hevesinizi kırmak istemem ama bu mod basarısız olur.Yıne bır mod yapımcısı grup tarafından vice city sehri gta IV ıcıne aktarılmak ıstenmıstı ama sonucu hüsra oldu.San Andreas gibi içinde zibilyon tane detay barındıran bir oyunu farklı bır motorla yenıden yapmak belkı ımkansız degıl ama cok cok zor.O kadar bolumu scripti nasıl tekrar yazacaklar.Bunun seslendırmesı vs de var.Nasıl olacak da olacak ? E tabı olursa tadından yenmez o ayrı mesele.Umarım bu soyledıklerımın tersı cıkar da modu duzgun bır sekılde tamamlayabılırler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Son video Euphoria motoru ile yapılmış gibi. Eğer GTA 4 gibi olursa çok iyi olur ama içerik aynı olduktan sonra pek fazla bir işe yarayacağını sanmam.

Mod Rage grafik motoruyla yapılıyor.Yani Gta IVün kendı motoru.Euphoria ise Gta IV'te kullanılan fizik motorunun ismi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Hevesinizi kırmak istemem ama bu mod basarısız olur.Yıne bır mod yapımcısı grup tarafından vice city sehri gta IV ıcıne aktarılmak ıstenmıstı ama sonucu hüsra oldu.San Andreas gibi içinde zibilyon tane detay barındıran bir oyunu farklı bır motorla yenıden yapmak belkı ımkansız degıl ama cok cok zor.O kadar bolumu scripti nasıl tekrar yazacaklar.Bunun seslendırmesı vs de var.Nasıl olacak da olacak ? E tabı olursa tadından yenmez o ayrı mesele.Umarım bu soyledıklerımın tersı cıkar da modu duzgun bır sekılde tamamlayabılırler.

1 kişi yapmıyor bunu en az 30-40 kişilik ekip yapıyordur herhal de o yüzden imkansız bişey değil her bölüme 12 adam filan düşer harita 3 parçadan oluşuyo zaten.

• gta 5 'den önce çıkarsa güzel olur oynarız
  • Çok zor bir şey değil bence kısa zamanda çıkar düzgün çalışırlarsa. Sonuçta sadece grafik değişecek diğer herşey aynı.
  • x360 çıksa güzel olur.
  • çıktı indirdim ben baya iyi olmuş grafikler. aa'yı daha iyi yapamazlardı heralde. tırtıklanmanın t'si bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qawistz

çıktı indirdim ben baya iyi olmuş grafikler. aa'yı daha iyi yapamazlardı heralde. tırtıklanmanın t'si bile yok

pm atabilir misin rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: Qawistz

çıktı indirdim ben baya iyi olmuş grafikler. aa'yı daha iyi yapamazlardı heralde. tırtıklanmanın t'si bile yok

pm atabilir misin rica etsem ?

Ben de pm alayım lutfen
  • Çok güzel ya bunu heyecanla bekliyorum.

2 gün önce yayınlanan gameplay videosu var izlemek isteyenler burdan izleyebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=evrkWyDsB0U&feature=player_embedded
  • Mod daha cıkmamıs ama modun ana konusunu bu forumdan takıp edebılırsınız.
    http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=465636&st=2020
    ozellıkle 102. sayfada modun installer yanı yukleme kısmını gosterıyor.Secılebılır bırcok ozellıkler var.Bu yonune hasta oldum.Cıkmasını dort gozle beklıyorum.

• Keşke Vice City'de olsaydı, bağlasalardı diğer şehirlere.Müthiş olurdu..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.