Nedeyse gta 5 çıktı ama hala yama çıkmadı.Nasıl iştir anlamadım gitti.
o kadarda değil..
Arkadaş doğru diyor. Yeni Gta'nın ne zaman çıkacağını kimse bilmiyor. Bu sene sonu veya 2011 başı gibi bekleniyor. Çıkış tarihini kesinlikle açıklamayacakları yönünde bir açıklamaları vardı adamların.
sanırım yama yalan oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orjinalden alıntı: BeyzadeM
Bende ingilizce yok boş vakit çok.Millette ingilizce var boş vakit yok.
Sende sözlük ile çeviri yap. ingilizcen gelişir belki . :D
Valla hocam sözlükle falan olacak işler değil diye düşünüyorum bunları. Ama gerçekten ingilizcem olsaydı bu işlere yetecek kadar, yapabildiğim kadar çok oyunu Türkçe'ye çevirmeye çalışırdım.Sonuçta dediğim gibi boş vakitten çok birşey yok bende
YAzık yahu bu oyun çevirilmeliydi.
Çevirisi yapılması gereken bir oyundu ama artık bu saatten sonra yapılsada bir anlamı yok. Herkes oyunu bitirdi.
hayır canım ben şahsen bu oyunu hala oynamadım çünkü türkçe yamasının çıkmasını bekliyorum daha doğrusu kendim bu yamayı yapıyorum yaklaşık 1 senedir yavaş bi şekilde eninde sonunda biticek ve bende bu oyunu oynicam
arkadaşlar nedir bu türkçe yama durumu. bir türlü biri organize olum yapamadı. hemde dünyanın en iyi oyununa. tekrar ekip kurulup yapılsa çok iyi olucak. bu oyun anlamadan oynanmıyor.
Bu oyunun türkçe yaması içinde bol yazı bulunan rpg oyunlarının türkçe yaması kadar zor...
Yani şimdi herkes atmış tutmuş ama hepinizde oyunu oynadınız.. Aşırı konuşma ve video var oyunda... Çevir babam çevir.. Bailayanda önce gel,ip burda bu arkadaşlar gibi artis artis konuşuyor söyle yapıcam böyle yapıcam diye.. Bu işle gecesini gündüzüne katıp ilgilenen tek oguz gürsel di e oda baktı 1,5 ay olmuş daha yarısına gelememiş bıraktı tabi.. O yapamadıysada kimse yapamayacaktır. Hele böyle yarım yamalak ingilizce + google translate ile hiç yapılacak iş değil....
zor ama birininde yapması gerek. daha doğrusu bu kadar talep varken yapılsa iyi olur.
açıkcadı ben şahsen olayın böyle devam etmesinden yanayım zira çok eğlenceli oluyor :P
quote:
Orijinalden alıntı: n96zede
hayır canım ben şahsen bu oyunu hala oynamadım çünkü türkçe yamasının çıkmasını bekliyorum daha doğrusu kendim bu yamayı yapıyorum yaklaşık 1 senedir yavaş bi şekilde eninde sonunda biticek ve bende bu oyunu oynicam
daahaaa çook beklersin sen!gta 6 çıkar sen anca o zaman başlarsın oyuna
Yama bekleyene kadar ingilizce kitap okusaydınız zaten ingilizceyi çözerdiniz
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
Çevirisi yapılması gereken bir oyundu ama artık bu saatten sonra yapılsada bir anlamı yok. Herkes oyunu bitirdi.
Ben daha başlayamadım, ekran kartım yok çünkü. Ancak Vice City'yi oynayabiliyorum. Zaten şu sıralar da onu bitirmeye çalışıyorum. Vice City %100 bittikten sonra daha San Andreas'ı oynayacağım, o da makinemde kasıyor.
evet kimse yapmıyor galiba
quote:
Orijinalden alıntı: n96zede
Daha çok beklersin
hakkaten yama yalan oldu keske olsaydı ama demekki cok zor
Çıkmaz bu yama. Torunlarımız görür inşallah. :)
Yav bu oyunun yaması haala çıkmamış mı yav?Bende aylar sonra gireyim bakayım süpriz olsun demiştim.Büyük hayal kırıklığı.Neyse devam eden arkadaşlara kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
Kolay gelsin de,,,, Bitirmeyecekseniz millete ayak çekmeyin burda!
Arkadaş 1 sene önce ne kadarda doğru söylemişte herkes kızmış ona :) Bende daha oynamadım oyunu. Oynamak istiyorum fakat gerçekten Türkçe olmadığı zaman haz alamıyor insan.
Bende biliyorum en azından birkaç tane bilmediğim kelime çıkar onlarıda bularak cümle yapısı bozulmadan çevirebilirim.Ama lanet olası vaktim yok işte. .Yoksa PC gelene kadar yardımcı olmak isterim veee bu pc başında oturup herhangi birşey çevirmektende çok zevk alırım. (Ev aldık = Evi taşıma derdi - Mayıs Sonu yazılılarda sakata gelmemek lazım - hazirandan temmuza kadar çalışıcam - temmuz ayında da bi güzel 1 ay staj var -- ohh ne güzel tatil dimi GTA IV oynamaya vakit kalırsa çeviririzde yani )