Şimdi Ara

GTA IV - High Quality Texture+ v1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
22.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartı zayıf olanlar zaten bunu kullanmıyor mu genellikle ? Zaten ben normalde dediğim gibi 1024x768 diğerleride low ve mediumdayken 20 civarı fps alıyorum ayrıca CoD Black Ops gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynamıştım zayıf değil ekran kartım ama çokda iyi değil sen özellikleri nası yapcagımı söylersen bi deniyelim en azından ?
  • PlayStation 3'de zaten resimlerdeki gibi kalite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

PlayStation 3'de zaten resimlerdeki gibi kalite.

Bütün oyun dergileri, pc dergileri, internet araştırmaları boşuna zaten. Senin demenle ps3 cam gibi di mi
    PC üzerinde GTA4 oyunu PS3'e göre kalite olarak farklı. PC'de daha güzel görüntü alınıyor. Bunu bütün her yerde tartıştılar.

@xmhkceza

sende işe yaramaz bu. sen öyle devam et oynamaya.
  • Niye olmuyor işte kardeşim onu soruyorum bende ne var ekran kartımda da olmuyor acaba ?
  • Texture kısmını High yapabilmen için ekran kartının güçlü ve iyi ram miktarına sahip olması lazım.

Senin söylediğin ayarlarda o fps'de oynuyorsan orta seviye bir kart demektir. Sen 1.0.7 patch'e kadar hepsini sırayla yükle. Gereksiz performans düşüşlerini ve kasmaları önlersin ama bu yamadan pek nasibini alamazsın. Bu yama için High texture yapmak lazım ki iyi bir pc ile High seçeneğini seçebilirsin.
  • neyse hallettim zaten sağol yinede
  • link kırık her yerde bu modu arıyorum ve her yerde linkler kırık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.